Jo dėmesį patraukė tinklaraštininkė ir modelis Nivine Jay, kuri pati papasakojo apie bendravimą su Holivudo žvaigžde. Neseniai ji platformoje „TikTok“ paskelbė vaizdo įrašą, kuris akimirksniu sparčiai išpopuliarėjo.

N. Jay teigimu, mobiliojo telefono ekrane išvydusi B. Afflecko profilį, ji pamanė, kad garsiu aktoriumi apsimeta kitas žmogus, todėl neatsakė į jo užklausą. Programėlė veikia tokiu principu: patinkančiam asmeniui nusiunčiama užklausa, ir jeigu tas asmuo ją priima ir atgal nusiunčia savo užklausą, prasideda bendravimas. Jeigu ne, tolesnis bendravimas yra negalimas.

B. Afflecką akivaizdžiai paveikė N. Jay elgesys, todėl jis jai nusiuntė vaizdo įrašą, kuriame klausia, kodėl ji neatsakė į jo užklausą. Kaip įrodymą N. Jay paviešino ir minėtąjį videoįrašą, kurį jai atsiuntė B. Affleckas.

„Nivine, kodėl atmetei mano užklausą? Tai iš tikrųjų aš!“ – stebisi aktorius.

Regis, pati N. Jay nė trupučio nesigaili savo poelgio, nes prie vaizdo klipo paliko trumpą prierašą: „Atleisk, Benai.“

Portalui ET modelis tvirtino, kad neketino pasityčioti iš aktoriaus. „Šiame vaizdo įraše juokiuosi ne iš jo, bet iš savęs. Juk galvojau, kad tai kitas naudotojas, apsimetantis žinomu žmogumi“, – paaiškino ji.

Kada B. Affleckas bandė susipažinti su N. Jay, nepatikslinama. Gandai, kad jis naudojasi populiaria programėle, pirmą kartą pasirodė 2019 m., bet tada buvo neaišku, ar programėlėje sukurtas profilis iš tiesų priklauso jam.

Kalbama, kad dabar B. Affleckas pirmenybę teikia gyvam bendravimui ir neva nemažai laiko praleidžia su buvusia mylimąja Jennifer Lopez. Jų susitikimus gaubia paslaptis. Nepaisant šio fakto, aktoriaus aplinkos žmonės tvirtina, kad B. Affleckas ir neseniai vėl laisva tapusi J. Lopez – tik draugai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)