64-erių M. Gibsonas pavojinguoju virusu užsikrėtė balandį. Dabar jis yra visiškai pasveikęs, praneša „People“.

„Balandį jam atliktas testas buvo teigiamas, jis savaitę praleido ligoninėje. Ligoninėje jis buvo gydomas antivirusiniu vaistu remdesiviru. Po gydymo jam vėl buvo atlikti keli koronaviruso testai – jie jau buvo neigiami. Taip pat atliktas antikūnų tyrimas, jis yra teigiamas“, – „People“ pasakojo žvaigždės atstovai.

Aktorius buvo gydomas Kalifornijoje esančio Los Andželo ligoninėje.

Naujieną apie žvaigždės sveikatą pirmasis pranešė Australijos naujienų leidinys „The Daily Telegraph“.

M. Gibsonas buvo pastebėtas maisto prekių parduotuvėje Kalifornijoje su savo mergina Rosalind Ross kovo mėnesį. Netrukus po to jis pakliuvo į ligoninę. 2014 m. susitikinėti pradėję M. Gibsonas ir R. Ross 2017 m. susilaukė pirmojo bendro vaiko. Mažylis Larsas Gerardas yra devintasis M. Gibsono ir pirmasis R. Ross vaikas.

Dažnai prieštaringai vertinamu elgesiu pasižymintis aktorius žinios apie sveikatos problemą neviešino. Koronavirusas M. Gibsonui buvo nustatytas prabėgus vos kelioms savaitėms po to, kai juo užsikrėtė M. Gibsono kolega aktorius Tomas Hanksas ir jo žmona Rita Wilson.

Pora naujieną apie ta, kad serga COVID-19, pranešė kovo 11 d.

„Sveiki, Rita ir aš esame čia, Australijoje. Jautėmės kiek pavargę, atrodė, kad peršalome, šiek tiek skaudėjo visą kūną. Ritą truputį krėtė šaltis, vėliau tai praėjo. Be to, lengvai karščiavome. Kad pasielgtume teisingai, taip, kaip dabar pasaulyje reikia, kreipėmės dėl koronaviruso testo. Jis buvo teigiamas“, – rašė T. Hanksas.

„Na, štai. Kas bus toliau? Medicinos pareigūnai turi protokolus, kurių būtina laikytis. Mudu būsime testuojami, stebimi ir izoliuoti tiek, kiek to reikalaus visuomenės sveikata ir saugumas. Juk su problemomis reikia dorotis nieko nelaukiant, tiesa?“, – tęsė aktorius.

Pora visiškai pasveiko ir kovo pabaigoje išskrido atgal į Ameriką. Po to Jungtinės Valstijos išgyveno katastrofišką viruso atvejų skaičiaus išaugimą.

Penktadienio duomenimis, Jungtinėse Valstijose iš viso užfiksuotas 4 169 991 koronaviruso atvejis, 147 333 žmonės mirė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)