25-erių metų amžiaus modelis ir verslininkė Los Andželo teismui pateikė prašymą pakeisti pavardę, nurodyta dokumentuose, su kuriais susipažino „People“.

Ji gimė kaip Stella del Carmen Banderas Griffith, tačiau dabar pageidauja, kad naujoji pavardė būtų Stella del Carmen Banderas.

„Kalbėdama apie save ar pildydama dokumentus, paprastai nevartoju mamos pavardės „Griffith“, – savo sprendimą aiškino moteris. – Taigi, šios pavardės atsisakymas yra natūralus žingsnis.“

Ispanijoje gimusią Stellą garsieji tėvai augino saugodami nuo žiniasklaidos dėmesio. Ji turi seserį aktorę Dakotą Johnson ir brolį Alexanderį Bauerį iš ankstesnių M. Griffith santuokų. M. Griffith ir A. Banderasas susituokė 1996 m. Nors 2015-aisiais pora išsiskyrė, tačiau liko gerais draugais.

Stellos debiutas kine įvyko 1999 m., nusifilmavus juostoje „Crazy in Alabama“. Šiame filme vaidino ir M. Griffith, o jį režisavo Stellos tėvas.

Anksčiau šį mėnesį Stella kartu su A. Banderasu žingsniavo raudonuoju kilimu San Sebastiano kino festivalio metu ir pozavo fotografams apsirengę juodais drabužiais.

M. Griffith paskelbė jųdviejų nuotrauką savo instagramo paskyroje ir parašė komentarą: „Tėvas ir dukra. Stella ir Antonio ant raudonojo kilimo San Sebastiano kino festivalyje.“

Sekmadienį, rugsėjo 26 d., aktorė instagrame pasveikino Stellą ir Dakotą su Nacionaline dukters diena.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)