Toks paaiškinimas buvo pateiktas reaguojant į „The News York Times“ pranešimą, kad M. Trump sukėlė didelį savo vyro nepasitenkinimą, kai neseniai įvykusios poros kelionės į Europą metu pirmoji ponia įsijungė CNN.

CNN nusiųstame pranešime JAV pirmosios ponios atstovė spaudai Stephanie Grisham sakė, kad kvailoka klausinėti, ką pirmoji ponia žiūri per televizorių, ir pridūrė, kad ji žiūri „tą kanalą, kokį tik nori“.

Šis pareiškimas atitinka bendrą žinią, kurią pirmosios ponios atstovai mėgina skleisti jau pusantrų metų. Ji, kaip teigiama, ne kartą yra nurodžiusi savo padėjėjams deklaruoti, kad ji yra nepriklausoma nuo savo vyro.

Ir to pavyzdžių yra apstu. Pavyzdžiui, atskiri renginiai viso turo po Europą metu. „Ponia Trump į savo vaidmenį žiūri nepriklausomai“, – sakė S. Grisham, kalbėdama apie pirmosios ponios darbą.

M. Trump rengė įvairių renginių visą pavasarį, įgyvendindama savo programą, kuria siekiama mažinti patyčias, nors jai buvo patarta užsiimti mažiau prieštaringa veikla, ypač atsižvelgiant į jos vyro elgesį.

„Ji, žinoma, supranta, kad sulauks kritikos, tačiau ji yra nepriklausoma moteris“, – sakė Amerikos pirmosios ponios atstovė spaudai.

Paklausta apie M. Trump sveikatos būklę po to, kai ji savaitę praleido ligoninėje ir kelias savaites nesirodė viešumoje, jos atstovė atsakė: „Ponia Trump visuomet buvo stipri ir nepriklausoma moteris, kuriai visų svarbiausia yra šeima ir, žinoma, jos sveikata, ir tai nepasikeis dėl piktų spaudos pranešimų“, – dar birželį sakė S. Grusham.

O kaip dėl tos striukės su užrašu ant nugaros „Man tikrai nerūpi, o tau?“, kurią M. Trump buvo apsivilkusi, kai vyko aplankyti JAV pasienyje sulaikymo centruose laikomų vaikų?

„Niekas nenurodinėja pirmajai poniai, ką daryti, – sakė jos atstovė. – Mūsų biuras neturi nieko bendro su jos sprendimais dėl aprangos, ir ši situacija nebuvo kitokia.“

Na, o grįžtant prie televizinės temos, tai anksčiau pati Melania yra sakiusi, kad jai patinka įvairūs draminiai serialai. Ji taip pat yra serialų „Empire“ ir „How to Get Away With Murder“ gerbėja. Tačiau Melania nemėgsta įvairių realybės šou.

Beje, trečiadienį S. Grisham neatsakė į „The New York Times“ klausimą, ar ponia Trump sutiktų su savo vyru, kad jo rėmėjai neturėtų tikėti viskuo, ką išgirsta per žinias.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)