TMZ.com pranešė, kad prieš šešias dienas Thomas Markle'as patyrė širdies smūgį, bet pats pabėgo iš ligoninės tam, kad galėtų atvykti į vestuves.

Tačiau vėliau jis nusprendė nebedalyvauti jose, nes žurnalistams pavyko išsiaiškinti, kad vyras pats su keliomis paparacų agentūromis susitarė dėl savo fotosesijų. Paaiškėjus šiam gėdingam faktui, aktorės tėvas pats nusprendė nebedalyvauti vestuvėse ir nedaryti gėdos nei dukteriai, nei karališkai šeimai.

„Tai labai skaudus momentas panelei Markle. Ji ir princas Harry prašo supratimo ir pagarbos tiek jiems, tiek ponui Markle'ui šioje sudėtingoje situacijoje“, – sakė Kensingtono rūmų atstovas.

Thomas Markle'as labai sielojosi, kad paparacai jį nuolat pavaizduodavo netinkamai: pavyzdžiui, perkant alų (kurį neva pirko apsaugos darbuotojams). Todėl kita jo dukra Samantha Markle pasirūpino, kad paparacai jį „pagautų“ ir pasauliui parodytų visiškai kitoje šviesoje.

Po susitarimo su paparacais buvo paviešintos surežisuotos nuotraukos, kaip jis matuojasi vestuvinį kostiumą, varto gražiausių D. Britanijos nuotraukų albumą ar žiūri į Meghan bei princo Harry nuotrauką.

Meghan Markle tėvas surežisuotoje nuotraukoje

Dabar vyras supranta, kad šis jo žingsnis buvo kvailas, o viską suorganizavo pačios paparacų agentūros.

Th. Markle'as tikina, kad jo interesas nebuvo finansinis, jis net atsisakė kelių interviu, už kuriuos buvo siūlomi pinigai.

DĖMESIO! Kviečiame šeštadienį karališkąsias vestuves stebėti gyvai DELFI portale. Čia pamatysite ne tik pačią vestuvių ceremoniją, bet ir Monikos Linkytės tiesioginę transliaciją iš Londono gatvių, na, o redakcijoje drauge su ilgai D. Britanijoje gyvenusiu Andriumi užkalniu bei vestuvių profesionalais Mantu Petruškevičiumi ir Kristina Kaikariene aptarsime papročius, šventei išleidžiamus milijonus svarų sterlingų, pakalbėsime apie svečių stilių ir. t.t. Prisijunkite, bus įdomu!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (141)