Kaip sakė su princo Harry žmona tapusia moterimi artimai bendraujantis asmuo, Meghan Markle tėvas (jam dabar 73-eji) tik simuliavo sergantį, taip mėgindamas išvengti karališkųjų vestuvių, pranešė „Daily Mail“.

Taip pat buvo pranešta, kad šitokiu būdu Th. Markle‘as mėgino sukelti visuomenės gailestį ir užuojautą, mat keik anksčiau buvo sulaukęs aršios kritikos už tai, kad artėjant tuoktuvių dienai paviešino paparacų darytas nuotraukas.

Pats Th. Markle‘as per ITV tinklu transliuojamą laidą „Good Morning Britain“ pasakė, kad gegužės 16 d. Meksikos Tichuanos mieste veikiančiame medicinos centre jam buvo įvestas stentas. Dėl šios priežasties jis neva negalėjo dalyvauti M. Markle ir princo Harry vestuvėse.

Su įvardyta gydymo įstaiga susisiekusiems „Daily Mail“ reporteriams pavyko sužinoti, kad Th. Markle‘o pavardės ligoninės registruojamų asmenų sąrašuose nėra.

Artimai su buvusia amerikiečių aktore bendraujantis šaltinis tvirtina, kad atsiskyrėlišką gyvenimo būdą Meksikoje pasirinkęs 73-ejų metų vyras apsimetė turintis rūpesčių su širdimi.

„Visas tas pasakojimas apie Meghan tėvo širdies operaciją yra išgalvotas“, – sakė šaltinis.

Meghan Markle tėvas surežisuotoje nuotraukoje

„Jis būtinai turėjo sugalvoti pakankamai svarią priežastį, dėl kurios galėtų nedalyvauti vestuvėse, nes nenorėjo patirti dar daugiau gėdos, kurią ir šiaip buvo užsitraukęs dėl pozavimo toms nuotraukoms“, – pridūrė jis.

Th. Markle‘as visiškai neseniai išreiškė nerimą, kad jo dukra ir princas Harry veikiausia nutarė jo šalintis, mat po vedybų jam nepavyko susisiekti su nė vienu britų karališkosios šeimos nariu.

Vis dėlto informaciją perdavęs šaltinis tvirtina, kad vyras pats užsitraukė tokį neprielankumą, be to, jei iš tiesų būtų sirgęs, M. Markle būtų jį aplankiusi.

„Dabar visi jo gailisi, nors nėra jokios priežasties, – tvirtino su „Daily Mail“ bendravęs asmuo. – Gailėtis čia reikėtų nebent Meghan.“

Kalbėdamas su leidiniu „The Sun“ Th. Markle‘as pasakė ketinantis atvykti į Angliją ir pamėginti susitaikyti su kunigaikštiene tapusia dukterimi.
73-ejų metų vyras tada patikino esąs pasirengęs skristi iš Meksikos į Londoną po beveik du mėnesius užsitęsusio nebendravimo laikotarpio.
Th. Markle‘as kalbėjo apie tai, kaip trokšta pamatyti savo dukterį, nepaisant visų su naujuoju statusu jai atitekusių įpareigojimų.

„Jei po mėnesio ar poros nutarsiu vykti į Angliją, tai tik todėl, kad noriu pamatyti savo dukrą. Aš apie tai galvoju“, – sakė Th. Markle‘as.
„Man net nerūpi, ar ji ant manęs siunta. Neketinu mosuoti vėliavomis ir vaidinti kvailio. Susirasiu viešbutį ir pamėginsiu su jais susisiekti“, – pridūrė jis.

Žinia apie išsigalvotą operaciją paviešinta po laikraštyje „The Sun“ išspausdinto nuoširdaus Th. Markle‘o kreipimosi į savo dukterį: „Myliu tave ir noriu su tavimi pasikalbėti. Pakelk ragelį.“

Th. Markle‘as davė suprasti, kad jei Kensingtono rūmai ir toliau bus apsitvėrę tylos siena, jis atskris į Britaniją nelaukdamas, kol karališkoji šeima paskirs susitikimą.

„Liūdna, kad šitaip atsitiko. Iš dalies aš ir pats esu kaltas. Tačiau jau aiškiai daviau suprasti, kad kaltę ketinu išpirkinėti visą likusį savo gyvenimą“, – sakė Th. Markle‘as iš savo namų Rosarite.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)