Žiedas, kurį sukūrė pats princas, turi tris deimantus: vidurinis akmuo iš Botsvanos, o kiti du – iš 1997 metais žuvusios princo mamos, princesės Dianos kolekcijos. Tai pora patvirtino pirmadienį socialinėje žiniasklaidoje paskelbtame bendrame interviu.

„Neįtikėtinai ypatinga, kad galiu tai turėti, tai tarsi susieja tai, iš kur esi kilęs ir Botsvaną, kuri mums svarbi, tai yra tobula“, – sakė M. Markle princui Harry per interviu. Žiedas pagamintas iš M. Markle mėgstamiausio geltonojo aukso, sakė princas Harry.

Pora iki šio mėnesio pradžioje įvykusių sužadėtuvių susitikinėjo maždaug pusantrų metų. Praėjus vos kelioms savaitėms nuo pažinties princas Harry pakvietė M. Markle į penkių dienų kelionę po Botsvaną.

„Tada mes išties buvome vieni, kas man buvo svarbiausia“, – sakė jis per interviu.

Princas Harry ir Meghan Markle

Leidinys time.com Meghan žiedą laiko itin ypatingu. Leidinyje teigiama, kad Meghan žiedą ekspertai vertina kaip „neįkainojamą“.

Vis dėlto, net ir „neįkainojami“ daiktai gali turėti apčiuopiamą vertę. Štai deimantų ekspertas Michaelis Friedas leidiniui time.com teigė, jog didysis deimantas vertas daugiau kaip 220 tūkst. eurų, o mažesnieji – po beveik 90 tūkst.

O štai kita deimantų žinovė, Amanda Winters, žiedą vertina kone šimtu tūkstančių eurų brangiau.

Vis dėlto didžiausią vertę šiam žiedui, abiejų ekspertų teigimu, suteikia princesės Dianos deimantas.

33 metų princas ir 36 metų M. Markle pirmadienį, netrukus po sužadėtuvių paskelbimo, pasirodė žurnalistams Kensingtono rūmų sode.

Žiedą pagamino oficiali karalienės Elžbietos II juvelyrikos kompanija „Cleave and Company“. Jos direktorius išplatintame pranešime teigė, kad „buvo didelė garbė pasitarnauti“.

Pora, kurią supažindino bendras draugas, interviu sakė prieš susitikimą mažai ką vienas apie kitą žinoję. M. Markle teigė, kad būdama amerikietė mažai ką žinojo apie britų karališkąją šeimą, o princas Harry niekada nežiūrėjo serialo „Kostiumuotieji“ („Suits“), kuriame M. Markle vaidina Rachel Zane.

Meghan Markle

M. Markle tėtis baltaodis, o mama tamsiaodė – sulaukė intensyvaus atidžiai karališkąją šeimą stebinčios britų žiniasklaidos dėmesio. „Mes buvome visiškai nepasiruošę“, – neslėpė princas Harry apie žiniasklaidos puolimą, kurį teko atremti jų porai, ir pažymėjo, kad jie mėgino moraliai pasiruošti tam, kas laukia.

Pernai metais išplatintame neįprastame pranešime princas apkaltino žiniasklaidą peržengus liniją, ir tvirtino nerimaujantis dėl M. Markle saugumo. Prieš du dešimtmečius Paryžiuje žuvo paparacų persekiojama jo mama princesė Diana.

Interviu pora papasakojo, kad princas Harry pasipiršo namuose vieną šio mėnesio vakarą, kai jie kartu ruošė pietus.

Princas Harry ir Meghan Markle

„Ji neleido man pabaigti. Ji sakė: „Ar galiu pasakyti taip? Ar galiu ištarti taip?“, – džiugiais prisiminimais dalijosi princas. – Tada apsikabinome, turėjau žiedą ir paklausiau, „Ar galiu įteikti tau žiedą?“ Ir ji atsakė, „O taip, žiedas!“

Vestuvės planuojamos ateinantį pavasarį.

Meghan Markle ir princas Harry:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)