40-ies metų Meghan Markle pademonstravo savo motinišką pusę, kai savaitgalį viename iš „Invictus Games“ renginių, kuriame buvo skaitomos knygos ir užsiimama rankdarbiais, ji prisijungė prie kitų britų šeimų.

Vienu momentu buvo galima pastebėti, kaip dviejų vaikų mama ant popieriaus lapo, kuriame buvo matyti geltona ir mėlyna spalvos, užrašo žodį „taika“.

Meghan Markle, princas Harry

Tačiau dėl klaidos hercogienė vėliavą nupiešė aukštyn kojomis – jos meno kūrinyje mėlyna ir geltona buvo sumaišytos vietomis.

Kadrai, kuriuos viešai paskelbė Didžiosios Britanijos ambasada, buvo įamžinti privačiame renginyje, kuris vyko antrąją sporto renginio „Invictus Games“ dieną.

Nuotraukas darė M. Markle ir princo Harry vestuvių fotografas Chrisas Allertonas.

Mados fotografas taip pat yra nufotografavęs slaptas poros sūnaus Archie krikštynas.

Sasekso hercogienė ne kartą komentavo Ukrainos karą minimo renginio metu ir per pastaruosius kelis mėnesius, todėl šią klaidą internautai priėmė jautriai.

Praėjusį mėnesį pora paskelbė paaukojusi neskelbtiną sumą labdaros organizacijoms Ukrainos žmonėms paremti.

O „Invictus Games“ atidarymo ceremonijoje princas Harry ir Meghan pagerbė Ukrainos komandos narsumą sušukdami: „Slava Ukraini!“.

Meghan Markle

Meghan, kuri buvo pakviesta į sceną kalbėti, sakė, kad visi „stovi kartu“ su Ukrainos komanda.

Šeštadienio vakarą ukrainiečių komanda sulaukė gausių ovacijų ir plojimų.

Ukraina nuo vasario 24 d. kenčia plataus masto Rusijos karą, kuriame žūsta ne tik savo žemę ginantys kariai, o ir civiliai, net vaikai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją