36-erių buvusi aktorė gali būti nominuota kaip geriausia ne pagrindinio dramos vaidmens atlikėja. Tiesa, šioje kategorijoje paprastai yra didelė konkurencija. Žinoma, labiausiai ji pasižymėjo seriale „Kosiumuotieji“, rašoma harpersbazaar.com.

Meghan Markle

Šiame seriale Meghan atliko Rachel Zane vaidmenį ir vaidino jį nuo pat 2011-ųjų metų. Ir nors ji kitur daug nesifilmavo bei jos darbų kine nėra, žiniaskaidoje ji buvo minima itin dažnai. Manoma, kad būtent tai ir atkreipė dėmesį bei tapo sėkmės garantu.

Meghan Markle

Tiesa, kol kas drąsu teigti, kad ji gali būti nominuota ar net nugalėti, bet šansai vis dėlto nemenki. Tačiau tikroji tiesa paaiškės tik liepos 12-ąją.

„Apdovanojimų metu visada yra apžvelgiami aktoriai, kurie padarė įtaką socialinėje erdvėje ir pasaulyje. Karališkosios vestuvės pritraukė itin daug dėmesio“, – pasakojo šaltinis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)