Apie šią M. Markle kelionę nebuvo iš anksto niekur skelbta. Dailymail.com žiniomis, balandžio pabaigoje turinti gimdyti buvusi aktorė išskrido praleisti laiko su savo draugėmis, kurios jai rengia vakarėlį. Daugiau apie kelionės planus nėra žinoma. Vakarėlis turėtų vykti viename iš viešbučių, o jame dalyvaus apie 15 pačių artimiausių draugių, teigia šaltinis.

JAV M. Markle pabus penkias dienas, o grįžusi su princu Harry keliaus į trijų dienų suplanuotą vizitą Maroke.

Nors šiuo metu ir gyvena Londone, Meghan vis dar labai artimai bendrauja su savo ilgametėmis draugėmis.

Neseniai jos draugės neištvėrusios nusprendė papasakoti tiesą apie M. Markle ir davė atvirus interviu žurnalui „People“.

„Realybė yra visiškai kitokia“

„Jei mane ištinka nelaimė ar patenku į nemalonią situaciją, visuomet pagalvoju: „Reikia pasikalbėti su Meg“, – „People“ pasakoja Meghan Markle draugė. Artimiausios M. Markle draugės tiesiog nebeįstengia klausytis apkalbų, todėl pirmą kartą prabilo apie moterį, kurią puikiai pažįsta ir myli.

Beveik dvejus metus besilaikiusios tylos, penkios moterys, sudarančios vieną svarbiausių Meghan artimos aplinkos dalių, sutiko pasikalbėti su „People“, nes, kaip tvirtino sena kunigaikštienės draugė ir buvusi kolegė, nori „pasipriešinti visuotinėms patyčioms, kurias tenka regėti, ir papasakoti tikrąją tiesą apie savo draugę“.

„Meg tyliai sėdėjo ir kentė melą ir neteisybę“, – tvirtina buvusi M. Markle kolegė.

Meghan ir jos vyras, princas Harry‘is, šį pavasarį susilauks savo pirmojo kūdikio. „Mes nerimaujame, kad taip kenkiama jai ir būsimam vaikui. Niekam negalima taip emociškai traumuoti žmogaus – palikite ramybėje nėščią moterį“, – sakė Meghan draugė.

Atviruose interviu moterys, paprašiusios neskelbti jų pavardžių, kad apsaugotų joms brangius santykius, be užuolankų pasakojo apie viską – nuo Meghan santykių su tėčiu iki kruopštaus jos vestuvių detalių nagrinėjimo ir kasdienybės Kensingtono rūmų Notingemo kotedže.

„Mes visos lankėmės jų kotedže. Jis nedidelis, o Meghan suteikė jam jaukumo. Tačiau suvokimas apie jų gyvenimo būdą ir realybė skiriasi. Meg pati kasdien sau ir Harry‘iui gamina valgį“, – pasakoja artima Meghan draugė.

M. Markle draugė iš Los Andželo dalijasi savo prisiminimais apie viešnagę poros kotedže: „Neseniai drauge praleidome keletą dienų. Jos vyras darbo reikalais buvo išvykęs iš miesto. Meghan paruošė man kambarį: prie lovos degė žvakė, buvo padėtos šlepetės ir chalatas. Namuose buvome tik mudvi – galėjome visą dėmesį skirti viena kitai. Ji pagamino pačių gardžiausių patiekalų, kasdien ruošė arbatą. Lauke buvo lietinga, telkšojo balos, tad šunys buvo purvini, o Meghan nušluostydavo juos rankšluosčiais. Niekas nepasikeitė: ji vis dar taip pat smarkiai myli savo gyvūnus, savo drauges, rūpinasi jomis ir skuba jas pamaitinti“.

Tačiau nuo to laiko, kai 2016-aisiais į viešumą iškilo jos santykiai su Harry‘iu, Meghan tapo kruopštaus nagrinėjimo objektu, o vėliau sekė ir ne visuomet teisinga informacija apie ją.

Viena iš dažnai analizuojamų temų – Meghan santykiai su jos tėčiu Thomasu Markle‘u ir netikra seserimi Samantha.

„Atrodo taip, tarsi anksčiau jie visi buvo artimi, o paskui staiga Meghan susivaidijo su savo broliu ir seserimi. Tačiau tai visiška netiesa. Jie nebuvo jos gyvenimo dalis“, – sena Meghan draugė kalba apie Samanthą ir netikrą Meghan brolį Thomasą jaunesnįjį, kurie buvo jau ūgtelėję paaugliai, kai gimė Meghan.

Ta pati draugė apie Meghan tėvą, tvirtinantį, kad negali susisiekti su dukterimi, kalbėjo taip: „Jis puikiausiai žino, kaip su ja susisiekti. Jis niekados neskambino, niekados nerašė. Tai nepaprastai skaudina“.

Draugai, su kuriais ji nuolat bendrauja, iš Mehgan visados gali tikėtis paramos: ji yra tobula klausytoja, sugebanti išlaikyti pusiausvyrą tarp aistros darbui ir nuoširdaus rūpinimosi žmonėmis.

„Kai matote ją susitinkančią ir bendraujančią su gerbėjais, kai ji pritupia pakalbinti vaikų ir nuoširdžiai šnekasi su žmonėmis, tuomet regite tikrąją Meg. Ji lygiai taip pat pritupia prie mūsų vaikų užsukusi į svečius. Ji žaidžia su vaikais ir maloniai bendrauja su žmonėmis, kaip tą darė visuomet“, – aiškina buvusios aktorės kolegė.

Net ir tuomet, kai praėjusią gegužę vykusių vestuvių dieną viso pasaulio akys buvo nukreiptos į Meghan, artimiausios jos draugės tvirtina „galėjusios justi Meg tvirtybę“.

„Ji elgėsi taip ramiai ir tvirtai. Ji taip jautėsi – juk tokie yra ir jos su Harry‘iu santykiai“, – aiškina artima kunigaikštienės draugė.

Kaip pasakoja moteris, Meghan yra ne tik yra nesavanaudė draugė, tiek dėl svarbių dalykų, tiek dėl smulkmenų atsiunčianti padėkos žinutę, ir geriausia klausytoja, bet ji taip pat geba ir duoti šaunių patarimų tiems, kurie ja pasitiki. „Jei aš patenku į bėdą ar nemalonią situaciją, visad galvoju: „Reikia pasikalbėti su Meg“. Mes šnekamės kasdien. Visų pirma ji teiraujasi, kaip sekasi man ir mano vaikams. Aš negaliu nieko klausinėti apie ją, kol ji nesužino, kaip man einasi“, – sako buvusi kolegė.

Kortas sumaišė laidų vedėjo pasakojimas

Bičiulės nusprendė prabilti po to, kai pasaulis ėmė kalbėtis apie nepakenčiamą M. Markle charakterį. Visiškai kitokį kunigaikštienės paveikslą nupiešė su ja bendravęs garsus TV laidų vedėjas bei rūmų darbuotojai.

Žurnalistas ir televizijos laidų vedėjas Piersas Morganas „The Daily Mail“ papasakojo apie savo bičiulystę su M. Markle, ir kuo visa tai baigėsi. Skaitytojams pateikiame jo parašytą laišką, kuriame jis atskleidžia neva tikrąjį Sasekso kunigaikštienės veidą.

Mane metė Meghan Markle.

Jei kartais nežinote, ką tai reiškia, aš jums paaiškinsiu – tiesiog žmogus, kurį laikėte savo bičiuliu, vieną gražią dieną be jokio perspėjimo ar paaiškinimo nutraukia bet kokį bendravimą, jis dingsta iš jūsų gyvenimo. Visiems laikams.

Labai gerai prisimenu tą jausmą, nes iki tol man nebuvo nutikę nieko panašaus.

Visa ši situacija pasirodė be galo keista.

Viskas prasidėjo gražų 2015 metų rudens pavakarį, kai nusprendžiau socialiniame tinkle „Twitter“ sekti keturias serialo „Suits“ žvaigždes. Viena iš jų buvo Meghan Markle.

Po kelių minučių iš jos gavau asmeninę žinutę: „Sveiki, ačiū, kad tapote sekėju. Aš didelė jūsų gerbėja!“

Atsakiau, ir ateinančius kelis mėnesius susirašinėdavome kone kas dieną.
Plepėdavome praktiškai apie viską – pradedant šaunamųjų ginklų sukeltomis tragedijomis Jungtinėse Valstijose (čia mūsų nuomonės sutapo) bei jos labdaringa kelione Jungtinių Tautų vardu Ruandoje ir baigiant verpimo kursais, kaligrafija ir mus suvienijusia neapykanta kėlimuisi 4 valandą ryto filmavimams: jai seriale „Suits“, o man – laidoje „Good Morning Britain“.

Ji netgi kartais man atsiųsdavo naujų serijų anonsus, tad detaliai aptardavome siužeto linijas ir pikantiškas detales.

Internetu Meghan mane supažindino su dar vienu „Suits“ komandos nariu – aktoriumi Ricku Hoffmanu, vaidinusiu Louisą Littą. Su juo taip pat pradėjome reguliariai bendrauti. Jis man savo santykius su Meghan įvardijo „kaip brolio ir sesers“.

2016 metų vasarį Ricką pasikviečiau į Londoną – jis pasirodė mano laidoje „Good Morning Britain“. Iš tikrųjų praktiškai niekas nežinojo, kas jis toks, smagiai pasikalbėjome, po laidos Meghan nusiunčiau nuotraukų – ji labai džiaugėsi.

2016 metų birželį ji man pranešė: „Savaitę būsiu Londone – suplanuota susitikimų, stebėsiu Vimbldoną. Būtų smagu pasilabinti gyvai“.

Pasiūliau savo pamėgtą alinę Kensingtone – ironiška, nes ji visai netoli tos vietos, kur ji dabar gyvena: Kensingtono rūmų.

„Serena Williamas perduoda linkėjimų. Paaiškėjo, kad tu čia labai populiarus. Man pasisekė!“, – parašė ji.

Nedažnai girdžiu tokius žodžius, tad, neslėpsiu, jie man paliko įspūdį.
Tada ji pasirodė mūsų sutartoje vietoje, ir tikrai labai smagiai praleidome pusantros valandos. Įsodinau ją į taksi, ir Meghan išskubėjo vakarieniauti su bičiuliais madingame Londono „Mayfair“ klube.

Meghan atvirai pasakojo apie savo šeimą – pasakė tikrai itin asmeniškų ir jautrių dalykų, kurių niekada neišduosiu, nes išduočiau jos pasitikėjimą. Dar apie Donaldą Trumpą (tikrai nėra jo gerbėja) ir, žinoma, serialą „Suits“.

Ne kartą klausė mano patarimų dėl karjeros ir žiniasklaidos, domėjosi, ar galėtų patekti į „Good Morning Britain“. Pažadėjau galintis padėti.
Iš taksi Meghan man parašė ne vieną žinutę, dėkodama už susitikimą ir tvirtindama, jog laukia nesulaukia, kada vėl bus mieste, ir vėl galėsime susitikti.

Ji netgi viešai socialiniame tinkle „Twitter“ pasidžiaugė, kaip buvo „smagu Londone susitikti su bičiuliu“. Tas bičiulis buvau aš.

Tada ir ėmiau tikėti (deja, klaidingai), jog esame draugai.

Klydau.

Tą patį vakarą ji susipažino su princu Harry, kitą dieną buvo pirmame pasimatyme, ir aš daugiau iš jos nieko negirdėjau.

Nė žodelio.

Mane metė.

Ir ne tik ji.

Mane metė ir Rickas Hoffmanas.

Iš jo nieko negirdėjau pusantrų metų, o tada staiga vieną dieną jis ėmė ir apsireiškė. Iš karto po karališkų vestuvių gegužę, kuriose, žinoma, dalyvavo.

„Piersai! Apgailestauju neatrašęs. Privalai suprasti: kai tik išgirdau naujieną, iš pagarbos Meghan nebegalėjau dalintis informacija. Dabar jau galiu papasakoti įdomių dalykų! Būtų smagu susitikti tavo pasirinktoje vietoje. Lauksiu žinių. Myliu tave, bičiuli“.

Neatrašiau, nes visgi nesupratau, NESUPRATAU.

Tikras draugas kito draugo pusantrų metų nepalieka likimo valiai, juk taip?

Tai labai nemandagu.

Tiesą sakant, tos porelės elgesys netgi labai nemandagus.

Mane apvyniojo apie pirštą du antros kategorijos aktoriūkščiai, tenorėję iš manęs naudos savo karjerai.

Tik štai, kai jų kelyje pasitaikė svarbesnis ir įtakingesnis žmogus – šiuo atveju princas Harry – mane išmetė į šiukšlių dėžę.

Dabar, žvelgiant iš laiko perspektyvos, man šis jų projektas netgi pradeda atrodyti vertas pagarbos.

Be to, kas aš toks – buvęs bulvarinio dienraščio redaktorius – kad galėčiau smerkti naudos siekiančias garsenybes?

Kita vertus, ši patirtis suformavo gana cinišką ir įtarų požiūrį į Meghan Markle.

Ir jos elgesys po vestuvių su princu Harry jį tik sutvirtino.

Nuo tos akimirkos, kai prieš vestuves kažkur perskaičiau apie jos pareiškimą, esą „Ko Meghan nori, tą Meghan gauna“, mano širdis nusirito į kulnus.

Bijau, kad būtent tokia ji ir yra iš tikrųjų.

Bet kuris asmuo, nesuteiksiantis jai to, ko ji nori, ar tiesiog imsiantis kliudyti jos karjeros planams, bus nustumtas į šalį.

Jos pirmasis vyras? Tapo nebereikalingas įsibėgėjus karjerai „Suits“.
Jos disfunkcinė šeima? Neįsileido į vestuves.

Jos vargšas tėvas? Nušalintas ir pasmerktas dėl nemokėjimo elgtis su sunkiai jo pečius užgulusia žiniasklaidos dėmesio našta.

Meghan be skrupulų atsisakė savo tikrojo senojo gyvenimo – jį pakeitė glamūrinis Karalienės, Michele Obamos ir Clooney pasaulis. Naujame Meghan fantazijų pasaulyje šiaip ne taip vietos liko tik jos motinai Doriai.

Deja, senų įpročių taip lengvai neatsikratysi. Negatyvių naujienų apie Meghan kaprizus ir sudėtingą charakterį, kuriomis dalijasi rūmų šaltiniai, daugiau nei pakankamai.

Sako, kad papiktino Karalienę vestuvėms pareikalavusi tiaros su smaragdais. Sklando gandai ir apie vis gilėjančius jos nesutarimus su Kate Middleton – pastaroji dėl grubaus Meghan elgesio per mažosios Charlotte suknelės matavimą netgi pravirko.

Sklando gandai, kad Kate labai nepatinka ir itin arogantiškas jos elgesys su karališkuoju personalu.

Asmeninė Meghan asistentė Melissa Toubati neseniai vos po pusmečio metė darbą – taip pat nepakėlė Meghan teroro.

Karališkieji šaltiniai teigia, kad visiems jau iki gyvo kaulo įgriso jos noras vadovauti ir reikalauti beprasmiškų dalykų, pavyzdžiui, jau 5 valandą ryto elektroniniu paštu ji siunčianti reikalavimus. Be to, šv. Jurgio koplyčioje, kur vyko vestuvės, pageidavo oro gaiviklių – „užmušti tam pelėsių dvokui“. Absurdiškas reikalavimas, kurio, žinoma, niekas
nepaisė.

Kai Didžiosios Britanijos karališkųjų rūmų šaltiniai pradeda skleisti tokius nemalonius gandus, deja, bet tenka patikėti, kad dauguma jų – nelaužti iš piršto. Be to, iš asmeninės patirties sakau – nė vienas jų manęs pernelyg ir nestebina.

Tai neturi nieko bendro su seksizmu ar rasizmu, kaip kad teigia kai kurie kvailoki komentatoriai.

Esu tikras, kad viskas žymiai paprasčiau: Meghan Markle tiesiog savimyla profesionali aktorė, gavusi gyvenimo vaidmenį ir pasiryžusi iš jo pasiimti viską, ką tik įmanoma.

Ji daugiau nei 20 metų naudojosi kitais, o, atėjus akimirkai, kai jie tapdavo nebereikalingi, be skrupulų atsisveikindavusi „Sudie, nevykėliai“.

Aš tai žinau, nes pats buvau iš jų.

Tik su karališkąja šeima toks planas neišdegs: jei ji su jais galiausiai norės pasielgti kaip su manimi, teks stoti prieš sistemą, kurios įveikti tiesiog neįmanoma.

Tai patvirtintų, jei galėtų, tiek princesė Diana, tiek Jorko kunigaikštienė Sarah.

Pirmą kartą gyvenime Meghan Markle sužinojo, kad ne visada gaus, ko panorėjusi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)