„Žinote, kaip būna, kai norėdamas paprašyti visų dėmesio kas nors paskambina į šampano taurę šakute? – paklausė Machine Gun Kelly per NBC transliuojamos laidos „Late Night with Seth Meyers“ vedėjo. – Tai štai. Aš tiesiog neturėjau šakutės, todėl ir trenkiau taure sau per galvą.“

„Kaip medikai sako, pats to prisiprašei“, – pakomentavo šou vedėjas Sethas Meyersas atlikdamas smūgio taure per galvą gestą.

„O taip, to vakaro atvejis buvo rimtas“, – sutiko „Bloody Valentine“ atlikėjas.

Pačioje pokalbio pradžioje S. Meyersas paklausė Machine Gun Kelly, kaip sekasi atsigauti po kruvinojo incidento.

„Jaučiuosi sumautai“, – konstatavo muzikantas su šypsena.

„Girdėjau, pavyko išparduoti visus bilietus į šou MSG arenoje. Sveikinu! – užsiminė laidos vedėjas. – Bet kai lankeisi čia paskutinį kartą, ką tik buvo įvykę Muzikos vaizdo klipų apdovanojimai, o ten tu susižeidei ranką. Dabar gi vėl esi čia, ir vėl po patirtos traumos MSG arenoje.“

„O taip. Matyt, teks pradėti burti aplink save gydytojus, kai tik nusimatys susitikimas su Sethu Meyersu“, – pajuokavo Machine Gun Kelly.

Kaip rašoma portale „Page Six“, trečiadienį reperis pats savo „Instagram“ paskyroje paviešino vaizdo įrašą, kuriame matyti, kaip sau į galvą sudaužo šampano taurę. Tai įvyko Niujorko restorane „Catch“ po koncerto „Madison Square Garden“ arenoje. Nepaisydamas veidu ir per drabužius varvančio kraujo, Machine Gun Kelly tęsė pasirodymą restorane.

„Man visiškai nerūpi, seni. Man nusispjaut“, – pasakė jis į mikrofoną.

Vienas „Page Six“ kalbintas įvykio liudininkas paminėjo, kad „Catch“ personalas pasiūlė Kelly tvarsčių ir medikamentų, tačiau šis atsisakė susitvarstyti.

Į restoraną susirinkusioje publikoje buvo ir Kelly sužadėtinė Megan Fox, taip pat Avril Lavigne, Landonas Barkeris ir Charli D‘Amelio.

Vėliau Kelly paviešino ir daugiau sužaloto veido nuotraukų su prierašu, kuriame slypi užuomina į žinomą jo dainą „Bloody Valentine“: „Niujorke, tu mano Kruvinasis Valentinas.“


Vis dėlto taurės sudaužymo momentas nebuvo vienintelė dramatiška to vakaro akimirka. Pavyzdžiui, įpusėjus koncertui MSG arenoje, „Emo Girl“ autorius aprėkė kažką iš personalo, o tada, apimtas įsiūčio, sudaužė scenoje gitarą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją