Pasakymas „daugiau yra mažiau" neabejotinai tinka kalbant apie šią aktorę. Svarbiausi jos grožio ritualai – odos valymas ir drėkinimas. Mažiausiai du kartus per dieną jį kruopščiai valo veidą ir nepamiršta jo drėkinti.

Valandų valandas mirkti vonioje – tikrai ne Meghan. Aktorė negaišta laiko tokiems ritualams ir mieliau prausiasi po dušu. Žinoma, nepamiršta drėkinti viso kūno odos.

Bent kartą per savaitę aktorė pasilepina deguonies prisodrinta kauke. Jei neturi laiko tokioms grožio puoselėjimo procedūroms, paprasčiausiai stengiasi jo kaip nors surasti.

Miegas – štai dar viena aktorės sveikos ir švytinčios odos paslaptis. Patikėkite: kokybiškas poilsis tiesiog daro stebuklus.

M. Fox nemėgsta makiažo. Moteris stengiasi suteikti odai kuo įmanoma daugiau progų pailsėti. Paprastą dieną ji apsiriboja drėkinančiu kremu su atspalviu, blakstienų tušu ir lūpų blizgiu. Aktorė primygtinai rekomenduoja merginoms ir moterims kartais pailsėti nuo pudros. Be to, ji turi ir dar vieną vertingą patarimą – lūpų blizgis prireikus idealiai atstoja skaistalus.

Mėgstamiausia M. Fox šukuosena – garbanos tarsi ką tik iš paplūdimio. Tokiam įvaizdžiui sukurti ji naudoja specialias priemones, suteikiančias apimties. Be to, aktorė laikosi auksinės taisyklė, kurią įsidėmėti turėtų kiekviena iš mūsų – jeigu renkasi drąsią aprangą, makiažas ir šukuosena turėtų atrodyti nuosaikiau.

Kalbant apie makiažą, aktorė visada stengiasi akcentuoti akis. Labai svarbu – tobuli antakiai, kuriems aktorė visada skiria daug dėmesio.

Kalbant apie lūpas, Meghan mėgsta eksperimentuoti su įvairiais raudonos atspalviais ir profesionaliai juos derina su konkrečiai progai pasirinktu įvaizdžiu. Ryškios raudonos akys ir saikingai akcentuotos akys – štai M. Fox mėgstamiausia makiažo formulė.

Reguliarios treniruotės ne tik užtikrina dailias kūno formas, bet ir garantuoja energijos ir geros nuotaikos užtaisą. Aktorės paslaptis – reguliarus sportas ir 5 veiksnių dietos planas, sudarytos garsenybių pamėgto Harley'io Pasternako.

Norėdama išlaikyti idealią figūrą, M. Fox renkasi 45 minučių treniruotes, kurių metų treniruoja visas raumenų grupes, atlikdama trenerio rekomenduotus pratimus. Dažniausiai ji laikosi itin griežto plano ir nepraleidžia kasdienių treniruočių. Aktorei taip pat patinka pilatesas, darbas su svoriais ir kardiotreniruotės, pavyzdžiui, važiavimas dviračiu, bėgiojimas ir šokiai.

5 veiksnių dietos planas, kurio laikosi M. Fox, yra penki nedideli valgiai per dieną ir viena diena, kai galima valgyti, ką nori.

Užuot save marinusi griežtomis dietomis, aktorė mieliau renkasi sveikus maisto produktus, valgo daug tiek vaisių, tiek daržovių, sveikųjų angliavandenių.

When you answer the door for the delivery like... @fredericks_hollywood #momlife

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on Mar 21, 2017 at 2:39pm PDT

Aktorė teigia reguliariai vartojanti silicio papildus ir žuvų taukus. Gražuolė vengia pieno produktų ir perdirbto maisto. Žinoma, ir miltinių patiekalų.

M. Fox niekada nepraleidžia pusryčių, nes juos laiko bene svarbiausiu dienos valgiu. Pusryčiams ji renkasi dviejų kiaušinių baltymus, migdolų ir indelį šviežių vaisių. Kiaušiniai – jos mėgstamiausias produktas, o migdolų riešutuose daug antioksidanto vitamino E, ląstelienos ir baltymų. Tokie pusryčiai padeda užsitikrinti, kad dieną jos nekankins alkio priepuoliai.

Aktorė taip pat tiesiog dievina salotas, kurias gardina obuolių sidro actu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)