Seriale pasakojama istorija, kaip raganaitė išsirenka žemišką vyrą, kuris tik po vestuvių sužino tikruosius savo žmonos Samantos, kurią vaidino aktorė Elisabeth Montgomery, sugebėjimus. Santuokoje kiek vėliau gimsta mažylė Tabita, kuri visų džiaugsmui iš mamos paveldi ir raganiškus sugebėjimus.

Tabita pasirodo antrame serialo sezone. O pati Erina Murphy, įkūnijusi Tabitą, seriale filmavosi 1966-1972 metais, iš viso ji pasirodė 119 kartų.

Erina Murphy seriale pradėjo vaidinti būdama vos dvejų metukų, tačiau tai nebuvo pirmasis jos darbas. Kai ji buvo vos 11 mėnesių, įsiamžino kavos bei skalbimo miltelių reklamose.

Beje, Erina turi sesę dvynę, Diane kuri kurį laiką ją retkarčiais pakeisdavo serialo filmavimuose.1968 metais buvo nuspręsta, kad toliau filmuosis tik Erina, nes ūgtelėjusios mergaitės pradėjo šiek tiek skritis, o ir filuotis Erinai patiko kurk kas labiau.

„Man tai patiko nuo pat kūdikystės, – „ABC News“ yra kalbėjusi Erina. – Mėgau būti dėmesio centre, tačiau mano sesuo verkdavo. Net ir dabar jai tai nepatinka.“

Per šešerius metus, kol Erina filmavosi seriale, ji taip prie visų priprato, jog Samanta tapo jai kone antra mama, kurią ji vadindavo Manta Mama, nes tiesiog neištardavo vardo Samanta. O tėtį seriale vaidinęs Dickas Sargentas tapo jos tėčiu Darrenu.

Kai buvo filmuojama paskutinė „Kerėtojos“ serija kartu su Tabita, Erinai buvo devyneri. Tuo metu jos bendraamžiai nė nežinojo, ką reiškia turėti darbą, o štai ji dar besiokydama pagrindinėje mokykloje spėjo ne tik filmuotis seriale, bet ir įsiamžinti daugiau nei 80 reklamų.

Besimokydama vidurinėje ji jau buvo įprasta paauglė, kuri savo laiką skirdavo draugams, pomėgiams bei mokslams.

Baigusi aktorės karjerą ji išbandė daugybę kitų sričių: dirbo kosmetikos pardavėja, vizažiste, stiliste, mokė aktorystės, vedė motyvacinius mokymus ir net vedė karaoke vakarus.

„Gyvenimas yra trumpas, todėl reikia visko pabandyti, – „Tolucan Times“ yra pasakojusi Erina. – Reikia save stumtelti, kartais net ten, kur baisu. Tai gyvenimą padaro įdomesniu.“

Beje, išbandžiusi daugybę profesijų, ji vėl grįžo prie televizijos. Tik kiek kitokiame amplua. Erina įsidarbino korespondente „Fox Reality“ kanale.

Erina Murphy anksčiau ir dabar:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)