Elizabeth Olsen ir toliau stengiasi savo įvaizdį atskirti nuo vyresniųjų seserų Mary-Kate ir Ashley: ji nenori „jokių sutapimų“ su žymiosiomis dvynėmis ir jų verslo veiklomis, įskaitant prabangią mados liniją, praneša „Radar“.

Nors 32-ejų dvynės Mary-Kate ir Ashley per pastarąjį dešimtmetį beveik nepasirodė filmuose, jų vaikystės ir paauglystės šlovės metai užtarnavo užtikrintą vietą Holivudo aukštumose. Jiedvi retai pasirodo viešumoje, o seserų interviu yra dar retesni. 2019-ųjų vasarį po jų prekės ženklo „The Row“ kolekcijos pristatymo Niujorko mados savaitėje dizainerės vos trims sekundėms išlindo iš užkulisių ir pamojavo paparaciams.

O 30-metė jų sesuo Elizabeth elgiasi priešingai: ji vaidino ne tik „Marvel“ filmuose, bet ir daugelyje nekomercinių juostų bei nesibaimina viešumos: šiuo metu ji gerokai atviriau pasakoja apie savo gyvenimą nei Mary Kate ir Ashley. Ji nusiteikusi duoti interviu visiškai nepažįstamiems žmonėms, jei tai išeis į naudą jai arba filmui.

Be karjeros ir asmenybės ypatumų, yra dar vienas akivaizdus dalykas, kuriuo Elizabeth aiškiai skiriasi nuo savo seserų: ji nesivaržo šypsotis ant raudonojo kilimo. Mary-Kate ir Ashley garsėja surauktomis lūpomis – jiedvi beveik niekuomet nedemonstruoja plačios šypsenos.

Šiemet Elizabeth pasirodys filme „Avengers: Endgame“.

Elizabeth sėkmės siekti norėjo savarankiškai

Nusprendusi vaidinti, Elizabeth ėmė pamažu užsitarnauti žinomumą be savo garsiųjų sesučių pagalbos. Nors teko palūkėti kiek ilgiau, kol atėjo žinomumas, dabar Elizabeth yra populiari aktorė, gaunanti geidžiamiausius vaidmenis, įskaitant ir daugelio trokštamą Raudonosios raganos vaidmenį filme „Keršytojai. Begalybės karas“ („Avengers: Infinity War“).

Elizabeth Olsen

Sėkmės skonis aktorei turėtų būti itin saldus, mat ji dirbo itin sunkiai ir nesikliovė jokiais šeimos ryšiais. Jai teko išgyventi atmetimo laikotarpį, su kuriuo dažnai susiduria jaunos aktorės. Ji negaudavo norimų vaidmenų. Kai ją ėmė samdyti, Elizabeth pateisindavo lūkesčius. Buvo verta stengtis dėl sėkmės ir jos laukti.

Mokykloje Elizabeth prisistatydavo kita pavarde

Kad išvengtų nereikalingo dėmesio ir išlaikytų savo išskirtinumą, lankydama mokyklą Elizabeth prisistatydavo kita pavarde – savo antruoju vardu Chase. Oficialiai pavardės būsimoji aktorė nekeitė. Ji tiesiog kurį laiką prisistatinėjo kita pavarde, kad išvengtų nepageidaujamo dėmesio iš Mary-Kate ir Ashley besidominčių bendramokslių.

E. Olsen atrodo esanti labai rami, atsipalaidavusi ir paprasta. Ji nėra iš tų aktorių, kurios papuola į kadrą kiekviename įžymybių vakarėlyje ar renginyje. Ji nevengia viešų pasirodymų, tačiau akivaizdžiai vertina privatumą. Pasak „Hellogiggles“, ji nuo pat mažumės žinojo, ką reiškia šlovė, o seserys Elizabeth negailėjo gerų patarimų, kaip su šlove dorotis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją