Po ne vienerius metus sklandžiusių gandų, jog pusantrų metų kartu išbuvusi pora, iš kurių devynis mėnesius buvo susižadėję, nė karto taip ir fiziškai nesuartėjo, penkiasdešimtmetė superžvaigždė „The Guardian“ pareiškė, kad jai tie santykiai „nieko nereiškė“.

Paklausta, kodėl milijardieriaus iš Australijos J. Packerio nėra jos naujausioje atsiminimų knygoje „The Meaning of Mariah Carey“, dainininkė atsakė: „Jeigu tie santykiai būtų buvę svarbūs, apie juos būčiau parašiusi knygoje. Jeigu ne, jų ten ir nėra... Tiesą sakant, mes nė karto nebuvome fiziškai suartėję“.

Per kitus interviu iš Niujorko kilusi dainininkė pakomentavo ir ją visą gyvenimą lydinčius divos ir aikštingos prabangą mėgstančios princesės epitetus, pareikšdama, kad tokią žmonių nuomonę iš esmės lėmė jos noras gyventi tik kokybišką gyvenimą.

„Žinote ką? Man nusispjauti. Taip, mano gyvenimas kainuoja labai brangiai, bet aš tokio gyvenimo verta. Galbūt skambu arogantiškai, tačiau tikiuosi, kad mano žodžių neištrauksite iš konteksto. Visą gyvenimą labai sunkiai dirbau, ir jeigu nesu verta prabangaus kokybiško gyvenimo, tuomet atsiprašau – nežinojau, kad visi turime tenkintis mažais dalykais“, – kalbėjo dainininkė.

Paklausta, ar nepyksta vadinama diva, „Grammy“ pelniusi dainininkė atsakė: „Ne. O kam rūpi? Sakau nuoširdžiai. Dievuliau, jis mane vadina diva – tuoj apsiverksiu. Manote, kad man gyvenime rūpi tokios smulkmenos, kaip kad faktas, kad kažkas mane vadina diva? Taip, šikniai, aš tokia“, – sureagavo M. Carey.

Nors liūdnai pasibaigę santykiai su 53 metų milijardieriumi ir knygos nenusipelnė, tokios garbės nusipelnė aistra su 46 metų beisbolo žvaigžde Dereku Jeteriu. Dainininkė atskleidė, kad tai buvo antras vyras, kurį ji prisileido po pirmojo sutuoktinio 71 metų Tommy.

Savo knygoje M. Carey rašo: „Viskas buvo nauja ir be proto jaudino, jo medaus atspalvio oda. Štai kaip tai daroma“. Nors aistra ilgai netruko, M. Carey atvira: „DJ buvo meilė mano gyvenime, tačiau ne mano gyvenimo meilė“.

39 metų Nickas Cannonas prieš tai atskleidė, kad iki vestuvių 2008 metais jie su M. Carey intymių santykių taip pat neturėjo – spėjama, kad vestuvių dainininkė norėjo palaukti ir J. Packerio atveju.
M. Carey ir du kartus išsiskyręs J. Packeris susipažino per Holivudo prodiuserį Brettą Ratnerį 2013 metų pabaigoje milijardieriaus namuose Aspene.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)