Nors daugiausiai simpatijų apdovanojimuose pelnė korėjiečių pop muzikos grupė „BTS“ ir britų atlikėjas Edas Sheeranas, ne ką mažiau dėmesio sulaukė ir ryškieji rokeriai „Maneskin“. Italų ketveriukė triumfavo roko grupės kategorijoje ir žiūrovams ceremonijoje bei prie televizoriaus ekranų atliko savo naująjį hitą „Mammamia“.

Grupė „Maneskin“ nebūtų savimi, jei ir šįkart nesulauktų diskusijų dėl savo įvaizdžio. Drąsiais stiliaus sprendimais tiek koncertų metu, tiek ant raudonojo kilimo ar socialiniuose tinkluose garsėjantys muzikantai ir šįkart davė peno apkalboms.

Maneskin

Dėmesio centre atsidūrė grupės vokalistas – Damiano Davidas. Žavusis atlikėjas į apdovanojimų ceremoniją atvyko vilkėdamas itin mažą drabužių kiekį: permatomą palaidinę, pirštines, kniedėmis puoštas trumpikes, prisegamas tinklines kojines ir aukštakulnius.

Maneskin

Drąsus įvaizdis turėjo paslėptą žinutę – savo apranga grupė siuntė palaikymą LGBT+ bendruomenei.

Delfi primena, kad per trumpą laiką italų roko grupė išpopuliarėjo visame pasaulyje. „Maneskin“ susideda iš keturių narių: vokalisto Damiano, boso gitara grojančios Victorios, gitaristo Thomo ir būgnininko Ethano.

Damiano Davidas

Dalis jų yra draugai nuo mokyklos laikų, tačiau kartu groti pradėjo vėliau, 2015 m.

Šiemet „Maneskin“ laimėjo du svarbius konkursus – Sanremo muzikos festivalį ir „Euroviziją“.

Damiano Davidas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (175)