Grupės „Maneskin“, laimėjusios šių metų „Euroviziją“, narys D. Davidas ir jo mergina Giorgia Soleri (25) pirmą kartą užfiksuoti drauge. Daug susidomėjimo pastaruoju metu keliančios poros nuotraukos apskriejo pasaulį.

Skelbiama, kad dainininkas ir jo širdies draugė paparacų buvo pastebėti birželio 1-ąją Italijoje. Pora vaikštinėjo miesto gatvėmis, Giorgia mėgavosi ledais, o netrukus įsimylėjėliai patraukė ir į kino teatrą, kur žiūrėjo filmą „Cruella“.

Damiano David ir Giorgia Soleri / Foto: TheMegaAgency.com

Vienoje iš paviešintų nuotraukų matyti, kad D. Davidas pastebėjo, jog sulaukė paparacų dėmesio ir nusprendė atsilyginti tuo pačiu – išsitraukė savo telefoną ir jo objektyvą nukreipė į fotografus.

Delfi primena, kad atlikėjas ir G. Soleri buvo pastebėti ir Sanremo muzikos festivalyje, tačiau tuo metu oficialiai nebuvo žinoma, kad šiuos du jaunuolius sieja daugiau nei draugystė. Pora ilgą laiką susilaikė nuo bet kokių komentarų asmeninio gyvenimo tema.

Maneskin vokalistas – Damiano David ir jo mergina Giorgia Soleri

Visgi netrukus po to grupės „Maneskin“ lyderis D. Davidas išpublikavo „Instagrame“ savo merginos – G. Soleri – nuotrauką ir parašė: „Po beveik ketverių metų galima ir pasakyti, tiesa?“

D. Davidas yra trejais metais jaunesnis už partnerę. Jie iki šiol nepanoro išsamiau pasakoti apie savo draugystę, kuri, remiantis prabėgusiais metais, turėjo prasidėti prieš jam dalyvaujant laidoje „X Faktorius“. D. Davidas išpublikavo tik vieną nuotrauką, po to tą patį padarė ir jo mergina.

Damiano David ir Giorgia Soleri / Foto: TheMegaAgency.com

Naujieną apie poros santykius dar kartą patvirtino ir tai, kad G. Soleri „Eurovizijos“ dainų konkurso finalo metu neslėpė džiaugsmo dėl „Maneskin“ grupės ir ją palaikė dalindamasi įrašais savo socialiniuose tinkluose.

1996 m. gimusi G. Soleri – modelis iš Milano, kuri yra nusifilmavusi ir populiarioje italų reklamoje.

Nuo 2020 m. ji gyvena Romoje, tikriausiai norėdama gyventi arčiau savo vaikino.

Damiano David ir Giorgia Soleri / Foto: TheMegaAgency.com

Dabar, po pranešimo apie jų santykius, G. Soleri žaibiškai išgarsėjo, tuo pačiu imta plačiai aptarinėti, kad ji serga vulvodinija (išorinių moters lytinių organų skausmas).

D. Davidas daug apie tai rašo socialiniuose tinkluose. Būtent dėl jo komentarų 2021 m. gegužės 20 d. Italijos Deputatų rūmai priėmė įstatymo projektą dėl to, kad Nacionalinė sveikatos apsaugos tarnyba oficialiai pripažintų šią ligą.

Be modelio karjeros Giorgia yra žinoma kaip sėkminga influencerė, kurios paskyrą seka netoli 200 tūkst. sekėjų „Instagrame“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)