Mergaitė gimė poros namuose Bostone. Ji turi du brolius: trečiąjį gimtadienį šeštadienį švęsiantį Benjaminą Reiną ir penkerių metukų Johną – T. Brady sūnų iš ankstesnių santykių.

„Esame tokie laimingi dar kartą galėdami patirti gimimo stebuklą, būsime per amžius dėkingi už galimybę būti tokio nuostabaus mažojo angelo tėveliais“, - socialiniame tinkle „Facebook“ parašė 32 metų modelis.

„Mergaitė sveika ir labai gyvybinga. Visiems ačiū už palaikymą ir linkėjimus. Linkime jums ir jūsų šeimoms visko, ko geriausio“, - už sveikinimus dėkojo G. Bundchen.

32 metų G. Bundchen žinios apie savo antrąjį nėštumą niekada taip ir oficialiai nepatvirtino. Tačiau lapkritį išplatinus jos nuotraukos, nebeliko abejonių, jog šeima laukia pagausėjimo.

Šeimos sprendimas susilaukti dar vienos atžalos nebuvo netikėtas. Gražuolė iš Brazilijos niekada neslėpė noro turėti daugiau vaikų.

„Meluočiau, jeigu sakyčiau, kad nenoriu turėti daugiau vaikų“, - „Vanity Fair“ 2007 metais sakė modelis.

G. Bundchen ir 35 metų T. Brady susituokė 2009 metų vasarį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją