Po Rusijos karo Ukrainoje pradžios iš Rusijos į Izraelį su žmona Alla Pugačiova ir vaikais persikėlęs M. Galkinas rugpjūčio 4 dieną surengs pasirodymą Jūrmaloje. Komikas parengė naują programą, kurioje nemažai dėmesio skiriama ir aktualiausiems politiniams procesams, propaganda besispjaudančiai Rusijai ir kitoms šių dienų aktualijoms. Maskvos karą Ukrainoje aktyviai smerkiantis Rusijos pramogų pasaulio ryklys gimtinėje sulaukia labai daug neigiamų reakcijų.

Skelbiama, kad M. Galkinas pasirodymą Jūrmaloje surengs rugpjūčio 4 dieną: „Mieli bičiuliai, nekantrauju jus nudžiuginti. Rugpjūčio 4 dieną surengsiu pasirodymą Jūrmaloje, mano mylimoje „Dzintari“ salėje, pristatysiu naują programą. Tai jau tapę gražia tradicija, kad kiekvieną vasarą susirenkame būtent „Dzintari“. Tokią informaciją, taip pat ir nuorodą, kur galima įsigyti bilietus, M. Galkinas paskelbė savo instagramo paskyroje.

„Delfi“ duomenimis, bilietų į pasirodymą praktiškai nebeliko. 20-30 eurų kainuojančių bilietų neliko akimirksniu, žmonės noriai perka net ir 120 eurų kainuojančius. Pasirodymą organizuoja „Baltic Events“. Ir tai dar ne visos geros naujienos M. Galkino gerbėjams Latvijoje: komikas žada rugpjūčio 7 dieną surengti papildomą pasirodymą.

Internete ištraukos iš naujos M. Galkino programos jau sulaukė didžiulio populiarumo. Pavyzdžiui, pokštas, paremtas garsiąja Rusijos prezidento Vladimiro Putino fraze „Patinka – nepatinka, kentėk, gražuole“, skamba taip: „Patinka – nepatinka, bet, gražuoli, NATO plečiasi“.

Rusijoje M. Galkino pasirodymai smerkiami kaip, esą, patyčios iš Rusijos. Savo naujausiame įraše instagrame komikas daugiau nei devyniems milijonams savo sekėjų teigia: „Rusijos žiniasklaida jau taršo ištraukas iš mano naujos programos, tvirtindama, kad ir vėl pilu purvą ant savo šalies. Per tuos 28 savo karjeros metus nė karto nedrabsčiau purvu savo mylimos Rusijos. Parodijavau politikus, juokiausi iš melo, propagandos skleidėjų ir korumpuotų valdininkų, apvaginėjančių Rusijos žmones. Kaip satyros meistras turiu tam teisę. Noriu, kad mano žmonės gyventų taikiai ir laimingai, o ne skurdžiai ir izoliuotai“.

Rusijos žiniasklaida aktyviai kurpia naratyvą, esą, M. Galkinas užsienyje niekam neįdomus, neturi darbo ir jau planuoja gėdingai grįžti atgal į Rusiją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją