Už širdies griebiančioje filmuotoje medžiagoje Liza ir Haris dar visai maži. Dukra sunkiai taria žodžius ir M. Galkiną vadina „tėveliu“, o sūnus supasi sūpynėse ir grožisi gervėmis, praneša unian.net.

„Vaikystė, nušviesta meilės – geriausias laikotarpis! Laimės šildomo gyvenimo aušra“, – parašė komikas.

Vaizdo įrašas padarytas M. Galkino ir A. Pugačiovos Pamaskvės dvare. Jame jie gyveno daug metų, bet, prasidėjus plataus masto invazijai į Ukrainą, persikėlė į Izraelį. M. Galkino prisiminimų apie gyvenimą dvare fone skamba liūdna daina apie gerves.

Komentarų skiltyje gerbėjai stengėsi sužinoti humoristo nostalgijos priežastį ir ar A. Pugačiovai viskas gerai. Daugelis nusprendė, kad artistas ilgisi ankstesnio gyvenimo arba liūdi dėl kažko kito. Kaip vieną iš pagrindinių širdgėlos priežasčių komentatoriai įvardijo galimas primadonos sveikatos problemas.


Interneto naudotojų reakcija į M. Galkino vaizdo įrašą:

„Jaučiamas Maksimo namų ilgesys.“

„Toks liūdnas ir šiltas vaizdo įrašas. Simboliška – gervės visada sugrįžta namo, žmonės irgi.“

„Maksimai, kas nutiko Alai? Negąsdinkite mūsų, ar jai viskas gerai?“

„Mini filmas. Toks slegiantis. Maksimai, sukurkite ilgesnį filmą apie šeimą. Sprendžiant iš kadrų, jums pavyks. Ne pirmą kartą pastebiu. Tai bus pats nuoširdžiausias filmas, sukurtas apnuoginus sielą ir širdį.“

„Iki ašarų! Vaizdo įrašas tarytum atsisveikinimas. Tikimės, kad atsisveikinate tik su Rusija.“

Tiesa, atsirado ir „heiterių“. Rusai stengiasi įgelti M. Galkinui ir A. Pugačiovai, nes juos labai supykdė garsiosios poros pozicija ir Vladimiro Putino agresijos pasmerkimas. Tokie naudotojai rašo, kad artistas veltui ilgisi namų, nes niekada nebegalės sugrįžti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją