Profilyje, kurį seka milijonai internautų, pasirodžiusi nuotrauka greitai sulaukė dėmesio, kadangi pastaruoju metu komikas dalijosi įrašais iš savo pasirodymų Izraelyje, tad vietos asmeninio gyvenimo akimirkoms buvo mažiau.

Pusnuogis įsiamžinęs M. Galkinas pajuokavo apie savo kūno formas. „Kol kas kubelių nėra, ryškėja rutuliukai“, – trumpai po įrašu rašė Maksimas. Humoristas, ko gero, kuklinosi ir komiškai leido suprasti, kad iki ryškesnio pilvo preso jam dar reikia pasistengti.

Atkreiptas dėmesys, kad fone matosi jūra ir paplūdimys. Greičiausiai ši nuotrauka daryta Izraelyje, kur menininkas dabar yra apsistojęs su žmona ir vaikais.


Net ir būdamas svečioje šalyje, komikas M. Galkinas tęsia informacinę kovą ir atvirai kalba apie karą Ukrainoje.

Už tokią griežtą antikarinę poziciją jis jau buvo „uždraustas“ Rusijoje. M. Galkiną atleido iš Pirmojo kanalo, kur jis dirbo šešerius metus, ir atšaukė visus koncertus. Taip pat Rusijoje norima jam iškelti baudžiamąją bylą.

Nepaisant to, M. Galkinas sėkmingai koncertuoja Izraelyje, o dalį uždirbtų pinigų skiria pabėgėliams iš Ukrainos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)