Humoristas M. Galkinas per pasirodymą išjuokė režisierių Nikitą Michalkovą ir jį pavadino „makaronų kabintoju“. Alos Pugačiovos sutuoktinio pasirodymo ištrauka buvo paskelbta „Youtube“, praneša unian.net. Tiesa, kiek vėliau įrašas buvo užblokuotas.

M. Galkinas paminėjo N. Michalkovo autorinį šou, pavadintą „Besogon“ („Velnių varytojas“), ir pažymėjo, kad režisierius ne „velnius varo“, o „makaronus kabina“.

„Savo kūrybos perlais mus nudžiugino ir Nikita Sergejevičius Michalkovas. Retai taip nutinka. Tik jis jau ne velnius varo, bet makaronus kabina. Grynas „makaronų kabintojas“. Jeigu Solovjovo galvoje tarakonai, tai Michalkovo – didelė pūkuota kamanė“, – pasakė M. Galkinas.

Po šių žodžių žiūrovai pratrūko juoktis ir ploti.

Priminsime, kad, Rusijai pradėjus plataus masto invaziją į Ukrainą, komikas su savo žmona A. Pugačiova bei vaikais Liza ir Hariu išvyko į Izraelį. Ten jie gyvena dideliame name. Po vasario 24 d. M. Galkinas savo tinklaraštyje beveik nebeskelbia pramoginio turinio. Jis dalijasi vaizdo įrašais, kuriuose pasakoja, kad taikius Ukrainos miestus niokoja būtent rusų raketos.

Už tokią aktyvią antikarinę poziciją humoristą Rusijoje pradėjo atvirai niekinti bei atleido iš Pirmojo kanalo vedėjo pareigų, o A. Pugačiovą viešai „pasiuntė“ užrašu ant Ostankino televizijos pastato. M. Galkinas taip pat neseniai pakomentavo paplitusią melagingą informaciją, kad koncerte jis buvo sumuštas už „juokelius apie tėvynę“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją