Jau beveik pusmetį garsi šeima gyvena užsienyje. Iš pradžių sutuoktiniai apsigyveno Izraelyje, o dabar leidžia dienas Jūrmaloje, kur atostogauja kiekvienais metais.

M. Galkinas, Rusijoje netekęs darbo, rankų sudėjęs nesėdi ir sėkmingai gastroliuoja po visą pasaulį. Visai neseniai 46 metų komikas anonsavo pasirodymą Amerikoje, dėl kurio sulaukė kritikos.

M. Galkinas nesutriko ir patikino sekėjus, kad Jungtinėse Valstijose pasirodo jau seniai, paskutinį kartą tai darė 2018 metais. Jis taip pat paneigė gandus, kad daro įtaką sutuoktinės nuomonei.

„Ką reiškia – grąžinkite Alačką? Ji ne koks baldas!“, – piktinosi šoumenas.

Nors A. Pugačiova žadėjo, kad į Rusiją sugrįš rugsėjo 1 dieną, jos sutuoktinio Rusijoje laukia baudžiamoji byla dėl neva melagingos informacijos apie Rusijos karą Ukrainoje ir šalies armiją skleidimo.

M. Galkino elgesį pasmerkė ne vienas garsus asmuo iš Rusijos. Pavyzdžiui, televizijos laidų vedėjas Andrejus Norkinas mano, kad šoumeno poelgius neva lemia savanaudiški tikslai.

„O kodėl Galkinas tyli dėl Donecko apšaudymų? Jis gi turi daug kažkokių ten duomenų... Ar tiesiog iš to neturi finansinės naudos? Jeigu žmogus jau reiškia savo poziciją, tai turėtų būti nuoseklus ir pasisakyti apie neleistinus gyvenamųjų kvartalų apšaudymus – mokyklų, ligoninių, vaikų darželių. O jis tyli“, – teigė televizijos laidų vedėjas.

Žurnalistas Andrejus Sidorčikas taip pat „pabandė“ paaiškinti artisto motyvus. „Maksimas, kaip apsirūpinęs žmogus, palaiko draugiškus santykius su daugybe Ukrainos šou pasaulio žvaigždžių. O į žmones Donecke, Makijivkoje, netgi Rusijoje... Jam nusipjauti. Jam jie viso labo paprasti mirtingieji. Tai, ką išgyvena Lobova, Maksimui tragedija. Jis nerimauja tik artimų ir nieko daugiau“, – tulžį liejo jis.

Nepaisant priešiškų nuotaikų Rusijoje, M. Galkinas ir toliau laikosi savo nuomonės Rusijos karo Ukrainoje tema. Net ir būdamas svečioje šalyje, jis tęsia informacinę kovą ir atvirai kalba apie žiaurumus Ukrainoje. Be to, dalį už pasirodymus uždirbtų pinigų jis aukoja pabėgėliams iš Ukrainos.

Už tokią griežtą antikarinę poziciją jis jau buvo „uždraustas“ Rusijoje. M. Galkiną atleido iš Pirmojo kanalo, kur jis dirbo šešerius metus, ir atšaukė visus koncertus. Taip pat Rusijoje jam iškelta baudžiamoji byla.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)