„Niekada nesu dalinęsis panašiais dalykais, tačiau tokio brangaus draugo ir nuostabios sielos netektis nepakeliamai sunki. Skiriu tai Jeremy, pačiam nuostabiausiam žmogui pasaulyje, kuris kitiems netaupydamas dalijo savo meilę“, – įraše teigia Ch. Siriano.

Jis taip pat teigia, kad J. Ruehlemannas „buvo viena iš mano mūzų, kurios mane visada įkvėpdavusios. Jo dėka sukūriau daug nuostabių dalykų, mylėsiu amžinai“.

„Siunčiu daug meilės jo šeimai ir draugams, kuriems jis buvo ypatingai svarbus. Esu tikras, kad vieną dieną mes vėl susitiksime, bet dabar labiausiai už viską norėčiau jį apkabinti. J, ilsėkis ramybėje, mes tave labai mylime“, – pridūrė veliono draugas.

Kol kas J. Ruehlemanno mirties priežastis viešai neskelbiama. Instagrame netekties skausmu pasidalino ir garsenybių makiažo specialistas Hungas Vanngo.

Jis pasidalino dviem modelio nuotraukomis ir pridėjo: „Nuo šios žinios man plyšta širdis. Visiems, kam teko laimė jį sutikti, Jeremy padarė didžiulę įtaką. Šioje industrijoje sutinki be proto daug žmonių, tačiau jis buvo vienas iš tų asmenybių, su kuriomis susipažinęs nepamirši visą gyvenimą. Mano komanda ir aš pats esame labai laimingi, kad mums teko garbė bent trumpam su juo padirbėti. Jis buvo tikras draugas, kurį mylėsime ir prisiminsime per amžius. Jeremy, ilsėkis ramybėje“.

Stilistas Lyisas Rodriguezas taip pat pasidalino keliomis dar savaitgalį darytomis J. Ruehlemano nuotraukomis ir prirašė: „Neįtikėtinas modelis ir nuostabus žmogus“.

Savo paskutiniame įraše instagrame J. Ruehlemannas pasidalino kadrais iš fotosesijos užkulisių. Įrašo komentarų skiltyje jaunesnysis T. Hilfiger brolis Andy Hilfigeris parašė „Labai gaila“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją