Žurnalui „US Weekly” 51 m. dainininkė teigė, kad ji nėra sužavėta dėl dabartinio jos ir jos asmeninio trenerio Carloso Leono dukters aprangos stiliaus.

„Jei jau taip, aš norėčiau, kad ji rengtųsi konservatyviau”, - teigė atlikėja.

Vis dėlto Madonna pripažino, kad ji turbūt nėra tas žmogus, kuris turėtų dalinti tokius patarimus, turint omenyje tai, kad 1990 m. pasaulinio koncertinio turo metu ji dėvėjo Jeano Paulo Gaultiero sukurtą kūgio formų liemenėlę.

„Argi tai neironiška?” - stebėjosi Madonna.

„Lourdes stilius yra įkvėptas vaikų, kuriuos ji mato hip-hop'o ir baleto pamokose, Europos krypčių, muzikos grupių, kurių ji klausosi. Galima sakyti, kad tai yra užkoduota DNR – bet aš niekada negalėčiau jai nurodinėti, kaip rengtis”, - teigė Madonna.

„Taip pat ji dalyvauja mano foto sesijose ir vaizdo įrašų filmavimuose, parenka drabužius ir pasako savo nuomonę daugeliui mano mados dizainerių draugų. Ar tai būtų Marcas Jacobsas ar Stella McCartney, jie visada klausia jos, ką ji mano”, - pasakojo atlikėja.

Dainininkė ir jos duktė suvienijo jėgas kuriant naują drabužių liniją „Material Girl”, kurios debiutas planuojamas rugpjūčio mėn. Niujorko universalinėje parduotuvėje „Macy’s”.

Kolekcijoje dominuos „atgal į mokyklą” stiliaus drabužiai, batai, rankinės ir papuošalai. Taip pat kitais metais turėtų pasirodyti ir kvepalai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją