Madonna ir B. Zaibatas pora buvo dvejus metus, tačiau dėl intensyvių darbų buvo priversti nemažai laiko praleisti atskirai. 55 metų dainininkė dažniausiai būdavo Niujorke, o jos trisdešimt metų jaunesnis mylimasis pasirašė sutartį dalyvauti prancūziškoje šou „Dancing With The Stars“ versijoje.

Pastaraisiais mėnesiais jie labai retai pasirodydavo kartu, užtat Brahimas rasdavo laiko reguliariai išplatinti savo paties darytas nuotraukas, kuriose jis šypsosi su gražiąja šokių partnere Katrina Patchett.

Kalbama, kad Madonną ėmė erzinti toks įtemptas mylimojo darbo grafikas. Vienas šaltinis pasakojo, kad dainininkei nepatiko „Dancing With The Stars“ kokybė. Kitas šaltinis atskleidė, jog Madonna jautėsi „išnaudojama“ ir, esą, „nėra jokių galimybių“ atnaujinti santykius su buvusiu šokėju.

Madonna ir Brahimas nuo rugpjūtį Paryžiuje kartu su dainininkės septyniolikamete dukra Lourdes praleistų atostogų drauge pasirodydavo labai retai. Praėjusį šeštadienį jis kartu su Madonna, jos sūnumis iš santuokos su režisieriumi Guy Ritchie trylikamečiu Rocco ir aštuonerių Davidu bei dukra Mercy, kurią atlikėja įsivaikino kaip vieniša mama, vyko į Manhatano kabalos centrą. B. Zaibato nuotaika buvo paniurusi.

Regis, kad nei vienas dėl nutrūkusių santykių pernelyg neapgailestauja. Brahimas mielai leidžia laiką su savo šokių partnere ir netgi kartu keliavo į Niujorką, o Madonna vis dažniau pasirodo su savo buvusiu sutuoktiniu Seanu Pennu. Dainininkė kartu su sūnumi Rocco lydėjo S. Penną į labdaros kelionę į Haitį. 2010 metais žemės drebėjimo nusiaubtai Karibų šaliai padėti aktorius yra įsteigęs labdaros fondą „J/P Haitian Relief Organization“.

Madonna ir S. Pennas po ketverius metus trukusios santuokos išsiskyrė 1989-aisiais, tačiau darbas Haičiui skirtuose projektuose juos vėl suvedė ir, šaltinių teigimu, abu jie mėgaujasi atsinaujinusiais santykiais.

Madonnos atstovai naujienų apie dainininkės meilės reikalus nekomentuoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)