Davidas Banda – vyriausias iš keturių Madonnos įvaikintų vaikų. Ši įvaikinimo istorija sulaukė didelio visuomenės atgarsio dėl Malavio įstatymų, kuriuose įtvirtintas reikalavimas būsimiesiems įtėviams vienus metus prieš įsivaikinant gyventi šioje šalyje.

Šis reikalavimas populiariosios muzikos dievaitei nebuvo pritaikytas, o ji pati Oprah Winfrey laidoje pasakojo, kad Malavis neturi įvaikinimo teisės aktų, reglamentuojančių užsienio šalių piliečių noro įsivaikinti tvarkos.

2009 m. Malavio aukščiausiasis teismas atmetė Madonnos prašymą įsivaikinti mergaitę. Neigiamo atsakymo priežastis liko nepakitusi: ji negyveno pastarųjų 18 mėnesių šioje Afrikos šalyje.

Vis tik dainininkė nusprendė nepasiduoti, pateikė apeliaciją ir galiausiai jai buvo leista įsivaikinti antrąjį vaiką iš Malavio – Mercy James. Praėjusiais metais Malavis dar kartą leido dainininkei įsivaikinti. Šį kartą ji tapo dvynių mergaičių Esther ir Stellos Mwale mama.

Tačiau, nepaisant visų nesutarimų ir problemų, Madonna ne kartą tvirtai pareiškė, kad jos įsūnis Davidas Banda taps Malavio prezidentu. Ji yra ir pajuokavusi, jog tai išspręstų ir problemas, o nesutarimai baigtųsi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją