Kalėdų dieną 38-erių aktorius socialiniame tinkle „Twitter“ prisipažino, kad ateinančiais metais jis pasikeis savo vidurinį vardą.

Šį netikėtą žvaigždės žingsnį išprovokavo gerbėjų diskusija, kurie būtent ir išrinko pilną garsenybės vardą. M. Culkinas atskleidė, kad susumavus visus savo sekėjų balsus, laimėjo variantas – „Macaulay Culkinas“.

Taip, dabar aktoriaus pilnas vardas bus Macaulay Macaulay Culkinas Culkinas.

„Laimingų Kalėdų man nuo jūsų visų!“ – skelbė jis.

„Mano naujas vidurinysis vardas buvo išrinktas. Jūs balsavote ir nugalėtojas jau aiškus. 2019-aisiais metais mano vardas legaliai bus toks: Macaulay Macaulay Culkinas Culkinas. Tai turi puikų skambesį. Žinoma, jei jums patinka mano vardas“, – juokavo aktorius.

„Dabar jeigu kas nors mane sustabdys oro uoste ir paklaus: „Atleiskite, ar jūs Macaulay Culkinas?“. Aš atsakysiu: „Na, Macaulay Culkinas yra mano vidurinysis vardas“, – naujienas komentavo garsenybė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)