Vėliau, bėgant metams, kalbos apie jį pritilo, Michaelas Jacksonas ir jųdviejų draugystė atsidūrė skandalų centre, o mes sužinojome, kad jo broliai taip pat buvo neblogi aktoriai.

M. Culkinui, kuris pasirodydavo tik epizodiniuose filmų vaidmenyse (dauguma šių filmų būdavo nepriklausomi ir neprimindavo kultinių) ar koncertuose su savo perdainuotų kūrinių grupe „The Pizza Underground", ar būdavo minimas tik dėl dešimt metų trukusio romano su Mila Kunis, daugiau ar mažiau pavyko išvengti žiniasklaidos radarų.

Tačiau praėjusį vakarą privatumą saugantis aktorius socialiniame tinkle „Reddit" leido skaitytojams užduoti jam bet kokius klausimus, kad pareklamuotų savo naująją tinklalaidę „Bunny Ears", ir palietė gana svarbias temas. Aprėpdamas viską nuo Donaldo Trumpo iki savo karjeros kine, filmų „Home Alone" („Vienas namuose") ir „My Girl" („Mano mergytė") aktorius nepabijojo būti atviras. Štai ką mes sužinojome...

M. Jacksonas ir tuometinė žvaigždė – vaikas susidraugavo 10-ajame dešimtmetyje. M. Culkinas netgi buvo tapęs „Thriller" dainininko liudytoju 2005 metų teismo byloje, kurioje popmuzikos karalius buvo kaltinamas vaiko tvirkinimu. Tąkart M. Culkinas šiuos kaltinimus pavadino „absoliučiai absurdiškais". Paklaustas apie draugystę su M. Jacksonu, mirusiu 2009 metais, aktorius buvo gana nekalbus, bet atskleidė, kad mėgstamiausius prisiminimus apie dainininką jam kelia jų kvailiojimas su golfo vežimėliais. „Kai beveik atsitrenkiau į jį su savo golfo vežimėliu, jis pavadino mane „obuolgalviu" (angl. applehead")", - prisiminė M. Culkinas.

M. Culkinas taip pat stengėsi užgesinti netylančius gandus, esą jis vartojo narkotikus. Aktorius pareiškė, kad kvaišalai jam „nėra svarbus dalykas". Pirmenybę jis teikia alkoholiniams gėrimams. 2004 metais M. Culkinas buvo sulaikytas dėl marihuanos turėjimo, ir paklaustas, ką mano apie alkoholį ir narkotikus, jis atsakė: „Taip, savo gyvenime esu vartojęs narkotikų. Tačiau ne taip intensyviai, kaip mano žmonės. Šiuo metu jie man nėra svarbus dalykas. Esu suaugęs žmogus. Mėgstu išgerti". Na štai.

Daugiausia dėmesio yra sulaukęs M. Culkino romanas su Mila Kunis. Pora draugavo aštuonerius metus. Jis taip pat dvejus metus buvo vedęs aktorę Rachel Miner, bet 2002 metais jie išsiskyrė. Panašu, kad meilė yra ta sfera, kurioje aktoriui ir muzikantui ne itin sekasi. Paklaustas, dėl ko savo gyvenime apgailestauja, jis prisipažino: „Vieno didelio apgailestavimo neturiu, bet dauguma mano apgailestavimų yra susiję su moterimis".

Kita vertus, jis atskleidė, kad jo vaikystės meilė buvo ne kas kita kaip Kelly Kapowski (aktorė Tiffani Thiessen) iš serialo „Saved By The Bell" („Pagaliau skambutis"). Jie abu galėjo tapti superpora, kuri būtų užgožusi visas kitas superporas.

Galbūt kine jis daro didelę pertrauką, bet nesitikėkite, kad jis grįš prie aktorystės, kaip rimto darbo. Kartą jau palikęs kiną, M. Culkinas sako, kad aktorystė šiuo metu labiau yra jo „pomėgis". „Aš pasirodau šen bei ten, tačiau tai nėra darbas. Tai hobis", - sakė jis. „Man patinka vaidinti teatre – tai mano mėgstama forma. Tačiau šiuo momentu neieškau jokių vaidmenų", - teigė jis.

Tačiau jis gailisi, kad nutraukė savo karjerą kine, tiksliau tariant, kad 10-ajame dešimtmetyje nedirbo su Wesu Andersonu. Paklaustas, koks kino projektas jam būtų tobulas, M. Culkinas atsakė: „Man buvo atsiųstas „Rushmore" („Rušmoro koledžo") scenarijus. Tačiau tuomet aš jau buvau pasitraukęs iš kino. Tai tobulas filmas".

Panašu, kad „Marvel" galėtų įkalbėti jį sugrįžti į kiną, nes aistringas žaidėjas ir komiksų mėgėjas prasitarė, kad veikiausiai sutiktų įkūnyti kurį nors vieną mažiau žinomą jų herojų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)