62 metų Philipas Andre Rourke Jr., yra ne tik aktorius, scenaristas, bet ir buvęs boksininkas, kuris dėl kovų ringe patyrė daugybę veido sužalojimų.

Pirmąjį savo apdovanojimą bokso ringe jis pelnė 12 metų. Apleisti sportą jam liepė gydytojai, nes dėl patirtų traumų sušlubavo jo atmintis. 2014 metais, po 20 metų pertraukos jis grįžo į bokso ringą - Maskvoje draugiškoje kovoje įveikė 29 metų oponentą Elliotą Seymourą.

Vyras ir pats yra prisipažinęs, kad jo veidą subjaurojo ne tik boksas, bet ir gydytojai.

„Po patirtų traumų ringe man reikėjo sudėti veidą iš naujo. Tačiau aš nuėjau pas netinkamą vaikiną. Todėl man teko daryti dar keletą papildomų operacijų“, - sakė aktorius.

Užsienio žiniasklaida neabejoja, kad pasigražinti jį paskatino ir tuometinė nauja meilė - 27 metų rusų modelis Anastassija Makarenko.

Nepaisant to, kad Mickey galbūt prarado gražiausio Holivudo vyro titulą, jis iki šiol išlieka vienu stilingiausių aktorių.

Išskirtiniu stiliumi garsėjantį M. Rourkesą pralenkti gali retas Holivudo gražuolis.

Be to, sulaukęs 60 metų aktorius vėl pradėjo girdėti komplimentus, skirtus ne tik jo talentui, bet ir išvaizdai.

„Nežinia, su kuo labiau reikėtų sveikinti Mickey - su sėkmingu sugrįžimu į didįjį kiną ar nuostabia ir neatpažįstamai pasikeitusia aktoriaus išvaizda!“, - svarstė užsienio portalai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (136)