M. Trump (mergautinė pavardė Knauss) – net 24-eriais metais jaunesnė už naująjį JAV prezidentą D. Trumpą. Pora susituokė 1998-aisiais. Įdomi detalė – Melanios ir Donaldo vestuvėse dalyvavo ir nusivylimo nuotaikomis dabar gyvenanti Hillary Clinton kartu su vyru Billu Clintonu.

D. ir M. Trumpai turi sūnų Baroną (10 m.). Teigiama, kad Melania jį augina kaip mažąją savo vyro kopiją, o berniuką net praminė „mažuoju Donaldu“.

Iš pirmosios santuokos D. Trumpas turi dar keturis vaikus. Vyriausiam iš jų – net 38-eri, tai reiškia, kad jis tik 8 metais jaunesnis už savo pamotę.

Tiesa, iš komunistinės Slovėnijos kilusią ir penkiomis kalbomis kalbančią M. Trump per rinkiminę kampaniją ne kartą slėgė gėdos jausmas.

Pradedant nukopijuota Michelle Obamos kalba, kurią, kiek pakeistą, per partijos suvažiavimą M. Trump pristatė kaip savą, baigiant dar kartą garsiai prisiminta erotine fotosesija.

Pikantiškos nuotraukos buvo padarytos 1995-aisiais, per dvi dienas trukusią fotosesiją Manhatane. Tada Melaniai Knauss (tokia tada buvo jos pavardė) tebuvo 25-eri.

Būdama tokio amžiaus ji dirbo modeliu pasivadinusi Melania K. Pikantiškosios nuotraukos pasirodė 1996 m. žurnalo „Max“ numeryje.

Daugiau D. ir M. Trumpų nuotraukų išvysite DELFI fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (240)