Tai atskleidė fotografas Lawrence'as Schilleris, kuris Marilyn nuogą fotografavo 1962 metų gegužę. Fotosesija vyko „Twentieth Century-Fox“ studijoje Los Andžele, rašo „New York Post“.

„Ji buvo iškėlusi tik vieną sąlygą – kad jos nuogos nuotraukos nepasirodytų tame pačiame žurnale, kaip Elizabeth Taylor. M. Monroe pasakė tiesiai šviesiai, be užuolankų: nuotraukas galite dėti į bet kurį numerį, tačiau šalia jų negali būti ir E. Taylor“, – prisimena vyras.

Dabar fotografui jau 80 metų ir jis gali pasigirti fotografavęs nuogą M. Monroe. Tuo metu jam tebuvo 25-eri.

„Anais laikais mane pasamdė prancūzų žurnalas „Paris Match“, o aš jau pažinojau Marilyn, nes buvau fotografavęs ją ir anksčiau. Pamenu, ji paklausė, ar tiktų, jei ji įnertų į baseiną su maudymosi kostiumėliu, o išnertų be jo. Pajuokavau, kad ji jau garsi, o dabar garsiu padarys ir mane. Ji tuomet atšovė: Larry, galiu tave per minutę atleisti“, – prisimena L. Schilleris.

M. Monroe nesidrovėjo nusirengti prieš fotografus, tačiau E. Taylor jai kėlė paniką.

„Ji man kartą pasakojo sužinojusi, kad „Twentieth Century-Fox“ E. Taylor moka milijoną, o jai – tik 125 tūkstančius dolerių už filmą. Tuomet ji nusprendė, kad nori aplenkti E. Taylor žurnalų viršelių, ant kurių pasirodys, skaičiumi. Taip ji taps dar didesne žvaigžde ir studija turės mokėti už filmus daugiau. Toks buvo jos planas“, – atskleidė fotografas.

Tiesa, reikalai pasuko kiek kita linkme: paskutinę jos filmavimosi dieną, 1962 metų birželio 1-ąją, „Twentieth Century-Fox“ atleido M. Monroe už nuolatinį vėlavimą.

M. Monroe gyvenimas ir fotosesijos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (103)