Incidento išvakarėse paauglė socialiniame tinkle „Twitter“ rašė: „Svarstau, kodėl ašaros yra sūrios?“ „Vakar visos mano problemos atrodė taip toli, o dabar rodosi, kad jos liks amžinai“. Paris taip pat pasidalino mintimis apie bėdas dėl santykių ir meilės.

Paprašyta pakomentuoti situaciją, Paris mama Debbie Rowe tik pasakė, kad dabar šeimoje vyksta daug dalykų.

Dailymail.co.uk duomenimis, garsaus atlikėjo dukra taip pasielgė, nes jai buvo uždrausta eiti į Marilyn Mansono koncertą.

Portalas TMZ.com praneša, jog Paris šeimos nariams paliko atsisveikinimo laišką. Kol kas jo turinys neskelbiamas.

Paauglė, kurios tėvas mirė 2009-aisiais, 72 valandoms buvo paguldyta į ligoninę psichiatro priežiūrai, sakė šaltinis šeimoje, kuris pridūrė, jog Paris serga depresija ir anksčiau yra kalbėjusi, kad galvoja apie savižudybę.

"Ji bandė persipjauti (riešą), - sakė šaltinis, kuris nenorėjo skelbti savo vardo. – Ji tikrai jaučia, kad jai reikia tėvo ... Anksčiau kartą ji buvo gydoma dėl depresijos, tad tai yra tarsi tikras pagalbos šauksmas“.

"Jos būklė gera, ... (ji) nėra kritinė“, - pridūrė šaltinis.

Šerifo atstovas AFP sakė, kad pareigūnai pagal iškvietimą nuvyko į vienus namus Kalabasase netoli Los Andželo, kur gyvena P.Jackson, dėl "medicininės situacijos", tačiau atsisakė patvirtinti į ligoninę nuvežto asmens tapatybę.

Jos senelė Katherine, kuri šiuo metu kelia bylą M. Jacksono nelemtų paskutinių gastrolių organizatoriams, sakė: "Būti jautria 15-mete yra sunku, kad ir kas būtum“.

"Tai ypač sunku, kai netenki artimiausio žmogaus. Fiziškai Paris viskas gerai, jai skiriamas deramas medicininis dėmesys. Prašom gerbti jos privatumą ir šeimos privatumą", - priduriama jos pareiškime.

Paris motina ir „popmuzikos karaliaus“ buvusi žmona Debbie Rowe sakė: "Vertiname visų rūpestį dėl Paris ... ir pagarbą šeimos privatumui".

Paauglės gyvenime „daug kas vyksta“, jos pačios žodžius citavo "Entertainment Tonight“.

TMZ pranešė, kad P.Jackson skambino pagalbos savižudžiams linija ir kad į jos skambutį atsiliepęs žmogus pranešė gelbėtojams. Svetainė paskelbė skambučio numeriu 911 įrašą, kuriame girdimi dispečerio žodžiai "Perdozavimas. Šerifo pareigūnai reaguoja“.

Paris iš namų buvo išnešta neštuvais, sakoma pranešime, kuriame priduriama, kad paauglė persipjovė dešinę ranką ir išgėrė daug ibuprofeno tablečių.

Minėtas šaltinis, moteris, neteikė didelės reikšmės žiniasklaidos pranešimams, jog P.Jackson pyko, dėl to, kad negalėjo patekti į Marilyn Mansono ketvirtadienio koncertą Los Andžele, tačiau pripažino, kad tai galėjo būti vienas faktorių.

"Taip neįvyko dėl tos priežasties. Taip nutiko tiesiog dėl jos depresijos. Galbūt paskutinis lašas (buvo) pasakymas jai, kad ji negali eiti ... Tai tarsi paaugliškas „noriu, ko noriu, noriu padaryti tai, ko noriu", - sakė šaltinis.

Paris – M.Jacksono vidurinis vaikas tarp vyriausiojo Prince‘o ir jaunesniojo "Blanketo" – jau debiutavo pramogų industrijoje – ji pasirodo statomame filme "Lundonų tiltas ir trys raktai“ (Lundon's Bridge and the Three Key).

Pagalbos telefonai:

Psichologinėspagalbos tarnybaTelefono numerisDarbo laikas
Jaunimolinija
Budi savanoriai konsultantai
8 800 28888 I-VII
visą parą
Vaikų linija
Budi savanoriai konsultantai, profesionalai
116 111 I-VII
11:00 - 21:00
Linija Doverija (parama teikiama rusų kalba)
Budi savanoriai konsultantai. Pagalba skirta paaugliams ir jaunimui.
8 800 77277 I-V
16.00 - 20.00
Pagalbos moterims linija
Budi profesionalai, savanoriai konsultantai
8 800 66366 I-VII
10:00 - 21:00
Vilties linija
Budi profesionalai, savanoriai konsultantai
116 123 I-VII
visą parą

800-ąją paslauga apmoka Socialinės apsaugos ir darbo ministerija iš Valstybės biudžeto lėšų.

Emocinė parama internetu

„Vaikųlinija“Registruotis ir rašyti svetainėje: http://www.vaikulinija.ltAtsako per dvi dienas
„Jaunimo linija“Registruotis ir rašyti svetainėje: http://www.jaunimolinija.lt/internetasAtsako per dvi dienas
„Vilties linija“Rašyti svetainėje: http://paklausk.kpsc.lt/contact.php arba vilties.linija@gmail.comAtsako per tris darbo dienas
„Pagalbosmoterims linija“Rašyti el. paštu: pagalba@moteriai.ltAtsako per tris dienas

Visa papildoma informacija – puslapyje www.klausau.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (111)