Leoprado raštų suknele vilkėjusi Melanie šypsojosi kameroms, bet aplinkinių kalbas kėlė jos aksesuarai ir tatuiruotė. Širdelė ant rankos, iš kurios ištrintas dabar jau buvusio gyvenimo vyro Antonio Banderaso vardas, rašo hellomagazine.com.

56 metų aktorė makiažo priemonėmis užtušavo širdelės formos tatuiruotę ant rankos, skirtą Antonio. Nors tatuiruotės forma vis dar buvo matyti, aktoriaus vardas buvo paslėptas.

Praėjus dviem savaitėms nuo skyrybų su A. Banderasu prašymo, M. Griffith taip pat perkėlė vestuvinį žiedą ant kairės rankos didžiojo piršto.

Dar praėjusią savaitę M. Griffith – Tippi Hedren duktė – tebenešiojo vestuvinį žiedą.

Prašymą nutraukti 18 metų trukusią santuoką su 53 metų A. Banderasu ji padavė birželio 6-ąją, skyrybų priežastimi nurodydama „nesuderinamus skirtumus“.

Pranešime spaudai, kurį išplatino jų atstovas, pora patvirtino išsiskyrusi. „Sąmoningai ir abipusiu sutarimu nusprendėme užbaigti beveik 20 metų trukusią santuoką draugišku būdu, gerbdami vienas kitą, savo šeimą, draugus ir nuostabų laiką, kurį praleidome kartu“, - rašė jie.

Aktorei artimas šaltinis sakė, kad pora, turinti 17 metų dukterį Stellą, jau kuris laikas turėjo santuokinių problemų.

„Šis išsiskyrimas nėra kažkas nauja ir netikėta – nesutarimai juos lydėjo jau daugelį metų, - žurnalui „People“ sakė šaltinis. – Konfliktų ir išsiskyrimų tapo per daug“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)