Paklausus apie paslaptis 45-erių metų Margarita tik nusijuokė: „ir kosmetologę susiradau tik neseniai“.

„Jei jau tai paslaptis, kad ir grožio, vadinasi, paslaptis (juokiasi). Galbūt tai, kad vyras gerai manimi rūpinasi?“, – besišypsodama pasakojo pašnekovė.

„Giriu aš ją dažnai, todėl ir žydi“, – apie komplimentų naudą grožiui juokaudamas užsiminė Povilas.

Tačiau surimtėjusi M. Drobiazko prasitarė, kad jos grožiui įtaką daro daugybė dalykų: „Į tai sueina taip daug kas: ir tai, kad bent kartais reikia susimąstyti, ką valgome, kada galima suspėti trims dienoms nuvykti į Druskininkus pagulėti mineralizuotame vandenyje.

Turiu puikią kosmetologę, bet tik tris ar keturis pastaruosius metus. Iki tol jų paslaugomis visiškai nesinaudojau. Žinoma, kad ir fizinis krūvis labai padeda. Atėję kartu čiuožti į projektus artistai juokauja, kad galbūt mes čia visi užšaldyti, nes tikrai tie, kurie čiuožia, atrodo labai gerai savo amžiui. Turbūt padeda šaltis (juokiasi)“, – pasakojo ji.

Anot žinomos moters, žmogui svarbu ne tik daug dirbti, tačiau ir mokėti retkarčiais atsiriboti nuo darbo bei pailsėti. Na, o poilsis padeda išlaikyti ir grožį.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)