„Esu tikra, jog jau žinote, tačiau noriu pasakyti, jog mano liūdesio priežastis – mano šuo, su kuriuo turėjau atsisveikinti. Noriu jam skirti šią dainą. Visada kartu klausydavome „Fleetwood Mac“, ši daina buvo jo mėgstamiausia. Noriu ją skirti Floydui“, - jausmingai kalbėjo M. Cyrus.

Dainą atlikėjos gerbėjai palydėjo audringomis ovacijomis.
Antradienį 21 metų atlikėja socialiniame tinkle „Twitter“ gerbėjams pranešė apie ištikimo bičiulio netektį.

„Šiandien antra skaudžiausia diena mano gyvenime. Nenoriu to garsiai sakyti, nes nenoriu, kad tai būtų tiesa... Tačiau mano mylimas Floydas mane paliko. Esu palūžusi“, - parašė M. Cyrus. Atlikėja su 17,6 mln. savo sekėjų pasidalino keliomis nuotraukomis.

„Žinote, jog to nenorėčiau, tačiau pagalvojau, o kodėl jis manęs nepasiėmė drauge. Skausmas nepakeliamas. Kaip man reikės be jo gyventi? Labai liūdna“, - guodėsi atlikėja.

„Iš anksto atsiprašau, jeigu Bostono scenoje būsiu kaip nesava. Pasistengsiu padaryti viską, ką galiu... Labai jo ilgiuosi. Jis tikrai dabar negali būti geresnėje vietoje, nei buvo – aš jį mylėjau labiau už viską“, - rašė M. Cyrus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)