Dainininkė ir aktorė M. Cyrus – ilgametė gyvūnų mylėtoja, laiko šunis, kates ir netgi paršelius, rašo teenvogue.com. Vegane ji tapo 2014 m., o po metų atvirai papasakojo žurnalistams apie veganizmą savo gyvenime, norėdama tapti pavyzdžiu kitiems. Panašu, kad dabar ji ryžosi įsipareigoti tokiam gyvenimo būdui dar labiau – kūną papuošė simboliška tatuiruote.

Vegan for life! 💚

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on Jul 8, 2017 at 10:47pm PDT

M. Cyrus sužadėtinis Liamas Hemsworthas 2016 m. taip pat patvirtino tapęs veganu. „Etine prasme nesijaučiau gerai remdamas šias pramonės sritis, - teigė jis . – Tai nėra gerai aplinkai, žmonėms ir, savaime suprantama, gyvūnams.“

Pora kartu rūpinasi keliais šunimis, kurių atvaizdui taip pat atsirado vietos ant dainininkės kūno. Iš viso skirtingose M. Cyrus kūno vietose yra mažiausiai 36 tatuiruotės, tarp kurių yra šunų, kačių ir netgi žuvų. Lieka tik spėlioti, kokių dar gyvūnų atvaizdų neilgai trukus bus galima išvysti ant jaunos moters kūno, ypač atsižvelgiant į tai, kaip kūrybingai jai pavyksta rasti vietelių naujoms tatuiruotėms.

bumper stickers all over dis bentley #vegan #emu #pablowtheblowfish ectttttt

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on Jul 8, 2017 at 11:20pm PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją