Galime įsivaizduoti sceną: reikliausia pasaulio diva ir vienas iš labiausiai įsijautusių pasaulio mergišių. Galime lažintis, kad niekas nenorėjo žiūrėti filmo, kai jie vienas nuo kito triukšmingai atmušinėjo vienas kito planetos dydžio ego.

Kai tik pora paskelbė apie savo sužadėtuves, Holivudo aštrialiežuviai netruko sukurti porai bendrą vardą: vadovaudamiesi Brangelinos (Angelinos Jolie ir Brado Pitto) bei TomKato (Tomo Cruise`o ir Katie Holmes) tradicija, M. Carey ir J. Packerį jie pakrikštijo „Pariah“ (liet. parijas), rašo dailymail.co.uk.

Nieko nuostabaus, turint galvoje, kad Mariah turi 11 asmens sargybinių, kurie restorane apsupa jos staliuką, kad kiti restorano lankytojai nematytų, kaip ji valgo.

Ji taip pat reikalavo iš Niujorko atskraidinti 50 tūkst. svarų (65,5 tūkst. eurų) kainuojantį antikvarinį stalą, uždengtą šilkine staltiese – būtent prie šio stalo vienoje Londono parduotuvėje, sėdėdama 1 tūkst. svarų (1,3 tūkst. eurų) kainuojančiame soste, apsupta rožių ir drugelių, ji dalijo autografus.

Savo ruožtu J. Packeris kartais katastrofišką verslo karjerą derina su autokatastrofas primenančiu meilės gyvenimu – toks derinys kokią nors mažiau užsispyrusią sužadėtinę negu 45 metų M. Carey priverstų pagalvoti dukart.

Praėjusią vasarą prie Ibizos krantų ji buvo pastebėta J. Packerio superjachtoje, kur vilkėjo juodu maudymosi kostiumėliu su itin gilia iškirpte.

Vos po kelių savaičių, kai apie savo sužadėtuves paskelbė Rupertas Murdochas ir Jerry Hall, 48 metų J. Packeris padarė tą patį, tik su kur kas vulgaresne prabanga, kuria garsėja tiek jis, tiek M. Carey.

J. Packeris, žiniasklaidos magnato Kerry Packerio sūnus, į ceremoniją Niujorke pakvietė kelis bičiulius, o tuomet teatrališkai priklaupė ant vieno kelio ir įteikė M. Carey 35 karatų žiedą.

8 mln. svarų (10,4 mln. eurų) vertės platinos ir deimantų monstras yra tokio dydžio, kaip Beyonce ir Kim Kardashian sužadėtuvių brangakmenius sudėjus, ir didesnis net už 33 karatų žiedą, kurį aktorius Richardas Burtonas įteikė Elizabeth Taylor.

Šiai sentimentaliai porelei netrukdo netgi tas faktas, kad tiek M. Carey, tiek J. Packeris oficialiai dar nėra išsiskyrę su savo ankstesniais sutuoktiniais: M. Carey su reperiu ir aktoriumi Nicku Cannonu, o J. Pakeris – su modeliu ir dainininke Erica Baxter.

Storakaklis ir atlėpusiomis ausimis milijardierius veikiausiai nelaimėtų jokio grožio konkurso, tačiau pagal nekintančius žinomumo ir pinigų dėsnius jis tikrai turi tai, kad patenkina tokias moteris kaip Mariah Carey.

Beje, filmas, kurį jie žiūrėjo kartu, buvo „Hercules“ („Heraklis“), ir daug kam gali pasirodyti, kad bandymai suvilioti M. Carey iš tikrųjų prilygsta šio mitinio graikų didvyrio žygdarbiui.

520 mln. dolerių turto turinti M. Carey yra viena sėkmingiausių dainininkių istorijoje ir elgiasi kaip tikra superžvaigždė.

Kartą 2 val. nakties į vieną Londono viešbutį atvykusi dainininkė atsisakė išlipti iš limuzino, kol viešbučio administracija nepatiesė jai raudonojo kilimo ir neišdėliojo palei jį baltų žvakių. Ji buvo rezervavusi 15 numerių savo palydai, todėl natūralu, kad viešbutis puolė vykdyti jos užgaidą.

Gimusi ir skurde užaugusi niujorkietė, kurios mama buvo airių kilmės amerikietė, o tėvas – juodaodis iš Venesuelos, kartą pareiškė, kad žmonės, laikantys ją „tiesiog princese“, nesupranta, „kas ji yra ir ką jai teko išgyventi“.

Žinoma, kai kuriuos veiksmus princesėms galima atleisti. Teigiama, kad ji visuomet keliauja su savo asmenine patalyne ir reikalauja, kad bet kokiame viešbučio kambaryje, kuriame ji apsistoja, būtų pakeistos unitazo sėdynės ir įstatyti auksiniai vandens maišytuvai.

Pasakojama, kad ji reikalauja tam tikros rūšies mineralinio vandens, tačiau ne gėrimui, o maudynėms, ir prašo, kad jos persirengimo kambaryje būtų šuniukų, kačiukų, šampano „Cristal“ ir valytoja, kuri surinktų jos išspjautą kramtomąją gumą.

Pernai tarp jos išlaidų buvo 28 tūkst. svarų (36,7 tūkst. eurų), išleisti aštuonių jos šunų priežiūrai, ir 70 tūkst. svarų (92 tūkst. eurų), už kuriuos buvo išpirktas visas lėktuvo pirmosios klasės skyrius, kad ji galėtų į Kanus skristi privačiai.

Likus mėnesiui iki pažinties su J. Packeriu, jos buvęs prodiuseris ir patikėtinis Damionas Youngas atskleidė, kad ji tapo vieniša asmenybe, gyvenančia „burbulo viduje“, kur pataikaujantys patarnautojai tenkina kiekvieną jos kaprizą.

Jeigu ji dėl menkiausio įnorio neskraidytų savo „Gulfstream“ lėktuvu, ji sėdėtų užsidariusi savo namuose Manhatane, vengdama žiūrėti ir skaityti naujienas, kad neišgirstų kokios nors kritikos savo atžvilgiu, sakė jis.

Taigi koks vyras gali išdrįsti įžengti į tokios aikštingos moters pasaulį? Anot „Forbes“, J. Packeris yra ketvirtas turtingiausias Australijos žmogus, kurio turtas vertinamas 3,3 mlrd. svarų (4,3 mlrd. eurų). Jis priklauso trečiai verslo magnatų dinastijos, kuri prasidėjo nuo žiniasklaidos magnato, sero Franko Packerio, kartai.

Jameso tėvas Kerry, praturtėjęs iš žiniasklaidos imperijos, 8-ajame dešimtmetyje Didžiojoje Britanijoje buvo patekęs į kontroversijos sūkurį, kai bandė supurtyti kriketo pasaulį, mokėdamas pinigus ryškiausioms šio sporto žvaigždėms, kad jos prisijungtų prie jo paties atskilusios lygos.

Tikras sporto fanatikas Kerry siekė sustiprinti 14 metų Jamesą, versdamas jį treniruotis priešais beisbolo aparatą, kuris išsviesdavo kriketo kamuoliukus 190 km/h greičiu.

Kai K. Packerio sūnui pasamdytas treneris pabandė sumažinti aparato kamuoliuko greitį, įsiutęs tėvas vėl nustatė maksimumą, šaukdamas: „Ką nori padaryti? Paversti jį bailiu, ar kaip?“.

Tėvas virš Jameso visuomet mesdavo ilgą šešėlį. Anot neseniai išleistos vienos biografijos, Jamesas metų metais nesėkmingai mėgindavo padaryti įspūdį savo tėvui, kuris laikydavo jį pernelyg nuolaidžiu ir patikliu.

Kai kurie faktai liudija, kad jo tėvas galėjo būti teisus.

Pavyzdžiui, Jamesas per vieną katastrofišką verslo avantiūrą sugebėjo prarasti 120 mln. svarų šeimos turto.

Teigiama, kad šis košmaras privedė Jamesą prie nervinio išsekimo ribos ir jis laikiną prieglobstį rado scientologijoje – prieštaringai vertinamoje bažnyčioje, kurios garsiausias atstovas Tomas Cruise`as buvo geras Jameso draugas.

Jameso tėvas mirė 2005 metais ir jau nebematė, kaip jo sūnus prarado kur kas daugiau pinigų (manoma, kad pusę savo paveldėto turto), investuodamas į didžiausius lošimų namus visame pasaulyje – tai jis padarė visai prieš pat pasaulinę 2008 metų finansų krizę, kuri sužlugdė šią pramonę.

Nors ir sulaukė šiokios tokios sėkmės lošimų namuose ir Holivudo kino prodiusavimo versle, J. Packeris niekada nesugebėjo atsikratyti mergišiaus etiketės.

Teigiama, kad J. Packeris, kaip ir tėvas kenčiantis nuo disleksijos, skaito taip mažai, jog įveikė tik trečdalį biografinės knygos apie savo tėvą. Jis geriau atsiduoda savo aistrai, kurią jaučia įspūdingos figūros brunetėms: jis susitikinėjo su virtine dailių modelių ir žemesnės lygos popmuzikos dainininkių.

10-ajame dešimtmetyje jo mergina buvo ir JAV modelis Jennifer Flavin, kuri dabar yra ištekėjusi už Sylvesterio Stallonės.

1999 metais J. Packeris pirmą kartą vedė. Jo išrinktąja tapo maudymosi kostiumėlių modelis Jodhi Meares, o per jų vestuves, kainavusias 6 mln. svarų, dainavo Eltonas Johnas. Nors J. Packeris vadino Jodhi savo sielos bičiule, 2002 metais jųdviejų santuoka žlugo.

Po penkių metų jis vedė dainininkę ir modelį Ericą Baxter. Pora susilaukė trijų vaikų, bet 2013 metais išsiskyrė.

Savo ruožtu Mariah Carey irgi ne kartą skyrėsi. Jos pirmasis vyras buvo jos vadybininkas, „Sony“ muzikos vadovas Tommy Mottola, bet 10-ajame dešimtmetyje sudaryta santuoka truko tik penkis metus.

Vėliau ji buvo siejama su tokiais vyrais kaip Didžiosios Britanijos televizijos laidų vedėjas Jamie Theakstonas ir Lotynų Amerikos dainininkas Luisas Miguelis.

2001 metais Mariah pateko psichiatrų globon, kai dėl streso darbe patyrė „emocinį ir fizinį išsekimą“. Jos elgesys buvo tapęs toks keistas, jog kartą ji netikėtai pasirodė vienoje JAV televizijos laidoje, scenoje stumdama ledų vežimėlį ir mėgindama nusiplėšti drabužius – tai akivaizdžiai suglumino laidos vedėją.

2008 metais M. Carey ištekėjo už amerikiečių komiko Nicko Cannono ir susilaukė dvynukų. Tačiau vos daugiau kaip metus pora padavė skyrybų prašymą.

Australijoje kalbama, kad J. Packeris pasipiršo M. Carey, nes jam, mėginančiam kurti verslą Holivude ir Las Vegase, praverstų šiek tiek tarptautinių žvaigždžių dulkių, kurios nusėstų ant jo plačių, bet nuobodžių pečių.

M. Carey, kuri yra pardavusi 200 mln. įrašų kopijų, bet jau daugelį metų neišleidusi nė vieno hito, taip pat gali vadovautis praktišku požiūriu: jai reikia naujo pajamų šaltinio, iš kurio būtų galima apmokėti jos groteskiškai prabangų gyvenimo būdą.

Tačiau, žinoma, nepaisant to, ką kalba cinikai, tai gali būti tiesiog meilė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)