Kaip rašo "Digital Spy", per televiziją bus galima pamatyti ir netrukus prasidėsiančio koncertinio turo "Sweet Sweet Fantasy" užkulisius. Kovo 15 d. Glasgow įvyks pirmasis jos koncertas, o balandžio 9-ąją superžvaigždė pasirodys ir Kauno "Žalgirio" arenoje.

Keisčiausia tai, jog pati M. Carey anksčiau buvo sakiusi, kad negali pakęsti aplink besisukiojančių filmavimo kamerų. Akivaizdu, jog dabar ji nusprendė pasekti realybės šou išgarsėjusios Kim Kardashian pėdomis. Pastaroji ne tik tapo viena didžiausių pasaulio žvaigždžių, bet ir iš to susikrovė milijonus dolerių.

M. Carey gyvenimas turėtų tikrai būti įdomus TV žiūrovams: popmuzikos žvaigždė gyvena tikrai nenuobodžiai. Šiuo metu ji yra susižadėjusi su milijardieriumi Jamesu Packeriu, augina dvynius iš jau nutrūkusios santuokos su komiku Nicku Cannonu ir garsėja savokeistais įgeidžiais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)