Šventiniu laikotarpiu klausytojai labiausiai nori išgirsti dainą „All I Want For Christmas“, sako 41 metų atlikėja, kuri M. Carey įkūnija jau 20 metų.

Neįtikėtinas Lauros panašumas į M. Carey reiškia, kad ji per kiekvienas Kalėdas būna visiškai užimta: užsakovai šventinę M. Carey dainą trokšta girdėti per savo renginius.

Tačiau dėl tokio panašumo ji dažnai palaikoma pačia M. Carey ir pasakoja, kaip tuomet dar nežinomo atlikėjo Drake prodiuseriai maldavo ją paklausyti jo naujojo disko.

Dėl minėto M. Carey kalėdinio hito Kalėdos Laurai yra vienas pelningiausių laikotarpių.

„Per šventes visuomet būnu užimta, itin užimta! Žmonės visada trokšta, kad atlikčiau Mariah dainą „All I want For Christmas“, - pasakojo ji.

„Mariah mėgdžiojimas klausytojams suteikia daug džiaugsmo ir priverčia juos šypsotis, taigi mėgstu koncertuoti ir labdarai“.

„Profesionali Mariah Carey antrinininkė esu jau daugiau kaip 20 metų ir man vis dar patinka tai daryti“, - prisipažino ji.

Laura buvo atrasta 1996 metais, kai dirbo viename automobilių salone, kur jai tekdavo daug bendrauti su klientais.

Laidos „The Ricki Lake Show“ prodiuseriai pastebėjo jos panašumą į Mariah Carey ir parodė Laurą per savo laidą.

„Vieną dieną dirbau automobilių salone, o jau kitą dieną buvau Niujorke, kur vaikščiojau gatvėmis su filmavimo komanda. Norėjome pažiūrėti, ar žmonės manys, kad esu Mariah Carey“, - aiškino ji.
„Minia žmonių iš tikrųjų pamanė, kad esu Mariah, ir mane apspito daugybė gerbėjų. Tai buvo beprotybė“.

Nuo tada Laura ir dirba profesionalia M. Carey antrininke.

Ji dalyvavo daugybėje televizijos laidų, pagal fonogramą mėgdžiojo žvaigždę per tarptautinius renginius ir net koncertavo Japonijoje.
Laura, kuri šiuo metu yra vieniša, atskleidžia, kad puoselėti panašumą į Mariah nėra paprasta.

„Nors mes labai panašios, prieš koncertus turiu daug ruoštis“.

„Kartą atmečiau vienos televizijos laidos pasiūlymą nemokamai pasidaryti plastinę operaciją, po kurios tapčiau identiška Mariah. Geriau naudosiu laikinas priemones, pavyzdžiui, makiažą“, - sakė Laura.

Ji yra išstudijavusi visus Mariah vaizdo įrašus ir interviu, kad perteiktų jos manieras. Tačiau dabar jai tai pavyksta natūraliai.
„Man patinka Mariah muzika ir visuomet įkūniju ją tik iš gerosios pusės“, - pažymėjo Laura.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)