Dainininkė papasakojo, kad jos koncertų Baltijos šalyse organizatorius pabėgo, paėmęs visus pinigus, skelbia unian.net. Ketvirtadienį ji turėjo pasirodyti ir Vilniaus „Pramogų arenoje".

„Niekas nė neįtarė, kad šiuose koncertuose aš ir mano komanda dirbome visiškai nemokamai, nes organizatorius, kai mes atvykome į Latviją, tiesiog dingo su pinigais", – rašo S. Loboda.

Tačiau nemalonumai, pasak atlikėjos, tuo nesibaigė.

„Atskridę į Vilnių pamatėme, kad negalime išeiti į sceną, nes scenos paprasčiausiai nėra. Organizatorius nesumokėjo nei už sceną, nei už apšvietimą, nei už garsą. Neturime technikos, be kurios neįmanoma surengti koncerto", – pažymi ji.

Dainininkė pridūrė, kad buvo pasiruošusi dainuoti gatvėje, bet neleido miesto administracija.

Visus likusius turo koncertus S. Loboda buvo priversta atšaukti, o kas laukia bilietus į jos koncertą Vilniuje įsigijusių gerbėjų, kol kas nežinia. Apie tai klausiantiems gerbėjams nieko pasakyti negalėjo ir pati dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (95)