Nors šiuo metu atsakingos institucijos paskelbė, kad L. Lohan nebelaikoma įtariamąja – pavogtų daiktų savininkas vėliau grįžo į policiją ir atsiėmė savo pareiškimą – TMZ duomenimis, aktorė buvo formaliai apklausta.

Šaltiniai pasakoja, kad teisėsaugininkai turi „nepriklausomus liudininkus“, nurodžiusius, jog L. Lohan yra susijusi su šiuo nusikaltimu, todėl nusikaltimas ir toliau tiriamas.

Aktorei dar nesibaigusi lygtinio nuteisimo bausmė (baigsis 2014 metų gegužę) už 2011 metais įvykdytą pustrečio tūkstančio JAV dolerių kainuojančio vėrinio vagystę. Aktorės atstovai įvykio nekomentuoja.

Vis dėlto L. Lohan artimas šaltinis tvirtina, kad tai tik dar vienas mėginimas pakenkti jos įvaizdžiui: „Vaikinas atsiėmė savo pareiškimą. Policininkai nori į tai pasigilinti dėl to, kad tai nepadori istorija ir kaip daugiau sulauksi spaudos dėmesio, jei ne dar kartą sugavus Lindsay..? Jei tai būtų kas nors kitas, viskas jau seniai būtų buvę baigta“.

Kovo mėnesį baigėsi formalaus lygtinio teistumo terminas 2007 metų byloje, kai aktorė buvo sučiupta vairuojant apsvaigusi. Teisėja Stephanie Sautner nusprendė, kad žvaigždė sėkmingai atliko lygtinio teistumo bausmę, įskaitant visuomenei naudingą darbą ir psichoterapijos kursus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)