Louiso tėvai Liuksemburgo didysis kunigaikštis Henris ir didžioji kunigaikštienė Maria Teresa pareiškime nurodė: „Labai džiaugiamės galėdami pranešti, kad susižadėjo mūsų sūnus princas Louisas ir Scarlett-Lauren Sirgue. Louiso sūnūs princas Gabrielis ir princas Noah irgi sveikina porą. Linkime jiems begalinės laimės.“

Liuksemburgo didysis kunigaikštis ir kunigaikštienė taip pat pasidalijo gražia įsimylėjėlių nuotrauka, kurioje juodu įsiamžino laikydamiesi už rankų. Fotografijoje matyti ir 29-erių metų amžiaus Scarlett-Lauren pirštą puošiantis auksinis sužadėtuvių žiedas.

34-erių metų amžiaus princas Louisas 2006–2019 m. buvo susituokęs su Tessy Antony (dabar žinoma kaip Tessy Antony de Nassau). Jie susilaukė dviejų sūnų: princo Gabrielio (dabar jam 15-a) ir princo Noah (jis yra 13-os metų amžiaus). Prieš vesdamas T. Antony, kuri nepriklauso kilmingųjų luomui, Louisas atsisakė teisės į sostą.

Antradienį T. Antony pasveikino buvusį vyrą savo instagramo istorijų skiltyje.

Į Liuksemburgo princo Louiso sužadėtuves sureagavo jo buvusi žmona

„Pagaliau, – po poros portretu pakomentavo ji. – Gabe’as, Noah, Frankas ir aš labai džiaugiamės dėl jūsų bei linkime daug laimės ir viso ko geriausio.“

35-erių metų amžiaus T. Antony susižadėjo su Franku Floesseliu. Vėliau šiais metais jie turėtų susilaukti vaikelio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)