Apie jųdviejų santykius seniai sklando gandai, tačiau nei Sofija, nei Ilja anksčiau jų nekomentuodavo. Naujojo interviu, kurį Maldyvuose davė Ksenijai Sobčak, metu S. Tajurskaja visgi nusprendė juos patvirtinti, praneša spletnik.ru.

Moters teigimu, romantiški santykiai prasidėjo po to, kai I. Prusikinas išsiskyrė su žmona, dainininke ir tinklaraštininke Irina Smelaja, žinoma slapyvardžiu Tatarka, o Sofija paliko jauną vyrą, su kuriuo draugavo septynerius metus ir net planavo vestuves.

Priminsime, kad anksčiau buvusi I. Prusikino žmona taip pat K. Sobčak duoto interviu metu tvirtino, jog Ilja užmezgė tarnybinį romaną. Po šio interviu visi pradėjo įtarinėti Sofiją ir ėmė ją vadinti šeimos ardytoja, bet moteris viską neigė.


„Puoselėjau rimtus santykius, planavau susilaukti vaikų, ir tai visiška tiesa. Apie tai niekas nekalba. Visi kalba apie mane – neva nuviliojau vyrą. Nieko panašaus. Aš jo nenuviliojau. Vos prieš metus niekas nebūtų patikėjęs, kad būsime kartu. Iš tikrųjų labai keista. Mes patys tam labai ilgai priešinomės, nes mums tai neįprasta, bet faktas. Tačiau viskas įvyko sąžiningai“, – papasakojo dainininkė.

„Mes slėpėme savo santykius ir net jeigu nebūtume slėpę, viskas būtų buvę taip pat, visiškai kaip dabar. Ilja išsiskyrė su žmona 2019-aisiais, mūsų santykiai prasidėjo 2020 m., bet vis tiek visiems esu šeimos ardytoja“, – pridūrė ji.


K. Sobčak duoto interviu metu moteris taip pat atskleidė, kad anksčiau su Irina ją siejo draugiški santykiai – jie draugavo poromis (Irina su Ilja ir Sofija su jaunu mylimuoju), eidavo vienas pas kitą į svečius ir bendraudavo neformalioje aplinkoje.

Būtina paminėti, kad oficialiai apie skyrybas I. Prusikinas pranešė tik 2020 m. rugpjūčio mėnesį, įrašęs vaizdo klipą savo gerbėjams. Kita vertus, jame jis patikslino, jog apie skyrybas pradėjo galvoti 2019 m. gruodį. Jųdviejų santuoka truko ketverius metus. Buvusi pora turi sūnų Dobrinią, kuris gimė 2017 m.

Dabar Ilja ir Sofija laiką leidžia drauge, šiuo metu – Sočyje. Kurortiniame mieste jie ilsisi kartu su komiku Gariku Charlamovu ir aktore Katerina Kovalčuk, kuri vadinama Gariko mergina.


Pasisakė ir buvusi žmona

Sofijos prisipažinimas negalėjo likti nepastebėtas buvusios I. Prusikino sutuoktinės, 29-erių metų amžiaus I. Smelajos, žinomos slapyvardžiu Tatarka. Gegužės 31 d. ji įrašė videokreipimąsi, kuriame, nors ir neminėjo konkrečių vardų, aiškiai leido suprasti, kad kalba apie buvusį vyrą ir jo mylimąją.

„Nepaprastai gaila, bet šiandien man nustojo egzistuoti vienas žmogus, kuris anksčiau man buvo labai artimas ir brangus. Bet po šiandieninių įvykių aš jį išbraukiu iš savo gyvenimo ir linkiu jam viso ko geriausio, linkiu kuo greičiau išspręsti savo psichologines problemas ir tikiuosi, kad netrukus jam viskas bus gerai“, – instagramo istorijų skiltyje sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)