Realybės šou „Celebrity Big Brother“ P. Burrellis atskleidė, kad, prieš išvykdama į Paryžių, kur ir pateko į avariją, princesė atrodė nusiminusi.

Vyras teigia, kad princesė Diana gyveno apsupta „desperacijos“ ir „vienišumo“. Prieš išvykdama, liokajaus ji paklaususi: „Juk būsi čia, kai sugrįšiu, ar ne?“. Tonas buvo labai liūdnas, tad P. Burrellis prisimena nusiminęs.

Savo atsiminimų knygoje „The Way We Were“ P. Burrellis rašo: nors visi ir įtarė, kad Diana ir Dodi al Fayedas užmezgė romaną, tai tebuvo spekuliacijos.

„Tikroji jos gyvenimo meilė ir artima siela buvo širdies chirurgas Hasnetas Khanas“, – „ABC News“ pareiškė P. Burrellis.

„Jie susipažino, kai ji kažką lankė Karališkojoje Bromptono ligoninėje. Lifto durys jau buvo beužsidarančios – paskutinę akimirką kažkas įkišo koją į duris. Durys atsidarė, ji pažiūrėjo jam į akis. Ir viskas iš karto tapo aišku“.

Anot P. Burrellio, ironiška tai, kad H. Khanas „buvo tas žmogus, kuris galėjo jai mirties dieną padėti“.

Praėjus kelioms dienoms po princesės žūties H. Khanas paskambino mylimosios liokajui – jis buvo sugniuždytas ir sakė apgailestaujantis, kad negalėjo jai padėti.

„Galėjau ją išgelbėti! Juk galėjau ją išgelbėti!", – springdamas ašaromis kalbėjo gydytojas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (99)