Rašoma, kad incidentas įvyko tame pačiame aukšte viešbutyje, kur po paros rado negyvą W. Houston, o kambarys buvo užsakytas W. Houston vardu.

Po motinos mirties Bobbi Kristiną jau du kartus buvo paguldę į ligoninę. Jos artimieji baiminasi, kad mergina gali bandyti nusižudyti.

Whitney Houston su dukra Bobbi Kristina

W.Houston šeimai pranešta, kad ji ne nuskendo, o mirė nuo vaistų

Whitney Houston šeimai Los Andželo apygardos teismo medicinos pareigūnai pranešė, kad dainininkė mirė ne nuskendusi, bet veikiau nuo receptinių vaistų mišinio su alkoholiu, tinklalapiui TMZ.com sakė giminaičiai.

Anot šio tinklalapio, teismo medicinos pareigūnai dainininkės šeimą informavo, jog Whitney plaučiuose nėra tiek vandens, kad jis būtų tapęs mirties priežastimi. 

Šeimai buvo pasakyta, kad Whitney galėjo mirti dar prieš tai, kai jos galva paniro į vandenį.


Pasak tinklalapio šaltinių, dainininkės teta Mary Jones mirusios Whitney kūną aptiko vonioje. M. Jones iškilmingam vakarui paruoštą Whitney suknelę padėjo ant lovos ir išėjo maždaug pusvalandžiui. Nesulaukusi, kada Whitney išeis iš vonios, ji įėjo į vidų ir aptiko dainininkę be gyvybės ženklų. M. Jones ištraukė jos kūną iš vonios ir pradėjo ją gaivinti, darydama širdies masažą.


TMZ.com rašo, kad Whitney motina iki rytojaus ryto planuoja parskraidinti dainininkės kūną į Atlantą. Šeimai buvo pranešta, kad teismo medicinos tarnyba nemato kliūčių atiduoti kūną, nes nėra jokių galimo nusikaltimo požymių. Kūnas būtų negrąžintas tik tuo atveju, jei tam paprieštarautų policija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją