Likus vos kelioms dienoms iki vestuvių su B. Mucklow, internete it virusas išplito nuotrauka, kurioje matyti šalia nežinomos moters ant pagalvės snaudžiantis A. Carrollas.

Tiesa, teigiama, kad ši nuotrauka – tik nekaltas juokelis, kurių tikrai netrūko šiam net devynis kartus šalies rinktinei atstovavusiam anglų žaidėjui Dubajuje švenčiant savo bernvakarį. Buvęs „Liverpool“ futbolo klubo puolėjas A. Carrollas birželio mėnesį, praėjus beveik aštuoneriems metams po piršlybų, ves realybės šou „The Only Way is Essex“ dalyvę Billi.

Intriguojanti fotografija su baro vadybininke Taylor Jane Wilkey padaryta po visą dieną trukusio vakarėlio Dubajuje įsikūrusiame „Cove Beach“ klube.

Pranešama, kad futbolininkas šią moterį ir du bičiulius pakvietė pasilinksminti į kitą vietą, iki sugrįžtant į viešbutį, kuriame vyko vakarėlio pratęstuvės. Pratęstuvių metu ir buvo užfiksuotas vaizdelis, kaip A. Carrollas snaudžia greta Taylor. Internete išplito ir dar viena nuotrauka, kurioje šviesiaplaukė moteris dėvi chalatą su išsiuvinėtu sportininko vardu.

„Tai įvyko per vakarėlio pratęstuves. Aš, Andy’s ir dar viena mano draugė drauge grįžome į jo viešbutį. Su juo tikrai nepermiegojau, nieko panašaus. Numeryje buvome trise, o prieš tai visą dieną ir naktį vaišinomės alkoholiu. „Cove Beach“ klube linksminomės nuo vidurdienio, tad išgėrėme tikrai nemažai. Andy’s buvo girtas kaip pėdas. Visi buvome nusitašę”, – britų leidiniui „The Sun“ pasakojo Taylor.

„Sugįžome į jo liukso numerį, pasileidome muziką, o paskui Andy’s atsigulė ir užmigo. Su drauge pasilikome iki ankstaus ryto ir juokais pasidarėme šią nuotrauką“, – pridūrė moteris.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)