Rusijoje su gerbėjais pozavęs aktorius neprimena savęs. 54-erių žvaigždė čia atvyko pasirodyti su savo grupe „Hollywood Vampires“.

„Manau, kad mano herojus atrodo ligotai. Jis atrodo pernelyg liesas", - rašė vienas iš komentatorių.

Kiti komentaruose rašę aktoriaus fanai prisipažino, jog jo iš pradžių net nepažino.

Manoma, kad aktorius taip sulysti galėjo dėl jį užklupusių problemų ir į teismą jį padavusio buvusio vadybininko ir apsaugininkų. Jam tenka bylinėtis su buvusiais asmens sargybiniais, kurie teigia, jog turėdavo dirbti pernelyg daug, jiems nebuvo pakankamai mokama, tekdavo rūpintis žinomo vyro vaikais ir net valyti narkotikus savo bosui nuo veido naktiniuose klubuose.

Į teismą garsenybę padavė du jo buvę asmens sargybiniai, kurie pasidalijo ir itin nemaloniomis J. Deppo gyvenimo detalėmis. Per dvejus darbo metus vyrams tekdavo dirbti ir auklėmis, nors už tai niekas nemokėjo.

Eugene Arreola and Miguel Sanchez tikisi laimėti Kalifornijos (JAV) teisme bylą prieš buvusį savo vadovą ir vardan to jie pasiryžo paviešinti itin nemalonius darbo faktus. Turėdami dirbti viršvalandžius jie nesulaukdavo ir papildomo užmokesčio, o poilsiui laiko buvo skiriama itin mažai, tad nenuostabu, kad dažnai jiems tekdavo dirbti pervargus.

Tačiau, anot asmens sargybinių, saugoti J. Deppą ir jo šeimą yra nelengvas darbas, kurį norint atlikti tinkamai reikia pakankamai ilsėtis. Vyrams teko ir valyti nuo aktoriaus veido narkotikus po vienos pašėlusios nakties klube bei stebėti, kaip J. Deppas nesusitvarko su užgriuvusia finansine našta. Į teismą aktorių padavę buvę jo darbuotojai tikina, jog nori tik atgauti pinigus, kurie jiems teisėtai priklauso.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)