Kaip praneša dailymail.co.uk, numatyta, kad B. Hadid pasirodys gruodžio 2-ąją vyksiančiame „Victoria's Secret“ mados renginyje. Tai jau trečias kartas, kai B. Hadid dalyvaus „Victoria's Secret“ pasirodyme.

Šeštadienį Niujorke B. Hadid dalyvavo pirmajame pasirengime šių metų renginiui, kurio metu matavosi apdarus. Ji netgi pasidalino keliomis nuotraukomis, kuriose vilki vien apatinius.

22-ejų Bella ne tik paskelbė pikantiškų nuotraukų iš pasiruošimo renginiui, bet ir pareiškė savo gerbėjams „besijaučianti laimingesnė nei kada nors anksčiau“.

Visgi gerbėjai užplūdo „Instagram“ paskelbtos nuotraukos komentarų skiltį kritikuodami ją dėl „nesveikos“, „ligotos“ ir „neraminančios“ išvaizdos.

Bella neatsakė kiekvienam ją kritikavusiam atskirai, tačiau paredagavo prierašą prie nuotraukos – įtraukė pasisakymą apie savo kūną.

Populiari viršelio mergina, apsivilkusi juodą liemenėlę ir prie jos derančias kelnaites ir apsiavusi gyvatės odos batus, rašė: „Visi kūno tipai yra skirtingi ir skirtingai reaguoja į sporto režimą bei sveiką mitybą“.

Vienas kritikas tiesiog išvadino ją anoreksike, kitas – skeletu ir liepė „suvalgyti sumuštinį“, pridurdamas, kad modelis atrodo „išties neraminančiai ir liūdnai“.

Socialinio tinklo narys kreipėsi į „Victoria's Secret“ ir uždavė klausimą: „Ar Victoria's Secret palaiko tokius dalykus? Mane neramina, kad demonstruojami vieni kaulai“.

„Badavimo įsikūnijimas“, „vieni kaulai ir oda“, „atrodo pasibjaurėtinai“, „tiesiog atima žadą, kai pamatai iš kažkieno kaulų suręstą narvą“. Tokie komentarai lydėjo B. Hadid nuotrauką.

Prie pastarojo komentaro modelio kritikas pridūrė: „Neabejotinai svarbu priminti jaunoms merginoms ir apskritai visoms moterims, kad teikti pirmenybę sveikatai yra šaunu, bet tik tol, kol jūsų sveikatos suvokimas yra išties sveikas“.

Vienas pasityčioti nevengiantis „Instagram“ narys pasiūlė merginai kažką suvalgyti ir prie savo komentaro pridėjo daugybę maistą vaizduojančių ikonėlių. Kitas gerbėjas tvirtino sunerimęs dėl merginos ir teiravosi, ar jai viskas gerai.

Bella iš pradžių rašė: „Šiandien dalyvauju „Victoria's Secret“ pasiruošime renginiui. Negaliu sulaukti, kol pamatysiu visus dailius apdarus... Esu tokia dėkinga, kad ir vėl būsiu šio pasirodymo dalis. Jaučiuosi laimingesnė ir sveikesnė nei kada nors anksčiau“.

Vėliau ji savo prierašą papildė tokiu pareiškimu: „Visi kūno tipai yra skirtingi ir skirtingai reaguoja į sporto režimą bei sveiką mitybą“, taip pat pridėjo širdelę, sulenktą raumeningą ranką ir žvaigždę vaizduojančias ikonėles.

Bella pasirodė ant podiumo 2016-ųjų ir 2017-ųjų „Victoria's Secret“ mados šou. Praėjusią savaitę buvo patvirtintas jos dalyvavimas kasmetiniame šių metų renginyje, kuris vyks Niujorke.

Modelis anksčiau pasakojo apie savo mitybą ir sporto režimą.

Bella dažnai pasidalina kadrais, kuriuose ji valgo picą, mėsainius arba bulvytes ir geria vyną, tačiau ji visgi didžiausią dėmesį skiria sveikai mitybai.

Interviu „Harper‘s Bazaar“ ji papasakojo apie tai, ką valgo. B. Hadid vartoja maistą, kuriame gausu baltymų, pavyzdžiui, pusryčiams renkasi kiaušinius ir dešreles arba beigelio sumuštinį su kiaušiniais.

Interviu Bella atskleidė, kad dažnai susiduria su itin sumažėjusiu cukraus kiekiu kraujyje, todėl būtinai turi maitintis dažnai ir reguliariai. Ji taip pat pridūrė paprastai valganti tokį maistą kaip lašiša, vištiena, makaronai, rudieji ryžiai su žaliaisiais vaisiais ir daržovėmis bei vaisių ir daržovių kokteiliai. Modelis nevengia pasimėgauti kava.

Daug dėmesio sportui skirianti Bella renkasi treniruotes su svoriais, bėgiojimą ir boksą. „Kai laikas manęs nespaudžia, su savo treneriu dirbu ilgai ir intensyviai“, – „Vogue Paris“ pasakojo mergina.

2016-aisiais, likus kelioms savaitėms iki jos pasirodymo „Victoria's Secret“ renginyje, Bella prakalbo apie savo kūno ypatumus.

Tuomet gražuolė „People“ pasakojo: „Netekau ir vėl priaugau svorio“, pridurdama, kad jos „svoris labai smarkiai svyruoja“.

Tada ji sakė neturėjusi tikslo numesti svorį: „Noriu turėti krūtinę ir užpakaliuką. Bet tai ne mano kaltė. Mano svoris svyruoja, bet manau, kad taip nutinka daugeliui. Jei žmonės ketina mane smerkti, tai tikrai bus pats blogiausias sprendimas – juk kiekvienas organizmas yra skirtingas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)