Lisos Marie motina patvirtino žinią apie dukters mirtį ketvirtadienio vakarą išplatintame pranešime, sakydama: „Su skaudančia širdimi turiu pasidalinti skaudžia žinia, kad mus paliko mano gražuolė dukra Lisa Marie. Ji buvo aistringiausias, stiprybės pilnas žmogus. ir labiausiai mylinti moteris, kurią aš kada nors pažinojau. Prašome privatumo, nes stengiamės susidoroti su šia didžiule netektimi. Dėkojame už meilę ir maldas. Šiuo metu daugiau komentarų nebus."

Jos mirtis ištiko po to, kai ketvirtadienio rytą ji buvo skubiai nuvežta į ligoninę dėl galimo infarkto.

Turimomis žiniomis, jai netikėtai sustojo širdis.

„Priscillą Presley ir visą Presley šeimą šokiravo ir nuliūdino tragiška jų mylimos Lisa Marie mirtis, – sakoma šeimos pranešime. – Jie yra labai dėkingi už visų paramą, meilę ir maldas ir šiuo itin sudėtingu laikotarpiu prašo privatumo.“

Anot leidinio TMZ, L. M. Presley jos namuose netoli Los Andželo be gyvybės ženklų aptiko tvarkytoja. Los Andželo apygardos priešgaisrinės saugos departamentas žiniasklaidai nurodė, kad paramedikai apie 10 val. 30 min. vietos laiku (20 val. 30 min. Lietuvos laiku) ketvirtadienį sureagavo į pranešimą apie į šeštą dešimtį įkopusią moterį, kuriai sustojo širdis, tačiau jos tapatybės nepatvirtino.

Lisa Marie buvo vienintelė E. Presley duktė. Ji kurį laiką kontroliavo įmonę „Elvis Presley Enterprises“, tačiau 2005 m. nutarė parduoti didžiąją dalį akcijų privataus kapitalo įmonei. Nepaisant to, jai visuomet priklausė Tenesio valstijoje esanti vila „Graceland“, kurioje jos tėvas gyveno ir 1977 m. mirė.

L. M. Presley iš viso turėjo keturis vaikus, tačiau vieno jų prieš kelerius metus neteko. Medikų duomenimis, jis nusižudė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)